Fabian de Abreu ja Gnistan jatkosopimukseen

Viime kaudella Gnistanin toppariston avainhahmoihin kuulunut Fabian de Abreu jatkaa keltapaitojen riveissä myös ensi kaudella.

Rio de Janeirosta kotoisin oleva 24-vuotias Fabian de Abreu liittyi Gnistanin vahvuuteen viime maaliskuussa yhden vuoden sopimuksella sisältäen option myös tulevasta kaudesta. Abreu luuti Gnistanin takalinjoilla 25 ottelussa, joissa luotettavien otteiden lisäksi syntyi kaksi osumaa. Ogelilaisyleisö pääsee nauttimaan brasilialaisen otteista myös tulevalla kaudella Gnistanin lunastettua jatko-option.

Gnistanin kapteenistossakin toiminut Fabian de Abreu on erittäin tyytyväinen jatkostaan seurassa.

– Nautin todella paljon viime kaudesta Gnistanin paidassa ja elämästäni Helsingissä. Pelillisesti saavutimme päätavoitteemme selviten kuuden parhaan joukkoon. Mielestäni olisimme pystyneet parempaankin, mutta meillä oli kauden tärkeillä hetkillä muutamia loukkaantumisia, jotka maksoivat meille monia pisteitä. Kaiken kaikkiaan se oli kuitenkin hyvä kausi.

– Olen erittäin mielissäni siitä, että seura päätti lunastaa sopimukseeni kuuluneen jatko-option. Tällä seuralla on erittäin mielenkiintoinen projekti meneillään tulevaisuutta varten ja olen onnellinen, että saan edelleen olla osa sitä!

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi on niin ikään iloinen luottotopparin jatkosopimuksesta. Hän korostaa kokeneen topparin vaikutusta myös kentän ulkopuolella.

– Olemme erittäin iloisia jatkaessamme yhteistyötä Fabianin kanssa. Hän on yksi joukkueemme runkopelaajista, johtava pelaaja, joka päivittäisellä esimerkillään näyttää myös muille mallia miten jalkapalloilijan tulee toimia. Fabianilla on melko nuoresta iästään huolimatta kokemusta myös Hollannin ja Brasilian ammattilaisjoukkueista. Hänen panoksensa niin kentällä kuin sen ulkopuolella on merkittävä lisä Gnistanille.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.