Kuva: Kalevi Hämäläinen

Ottelupäivän haastattelussa päävalmentaja Ricardo Duarte

Ricardo Duarte on tyytyväinen menneeseen treeniviikkoon ja joukkue on valmiina tänään kohtaamaan MuSan.

Ricardo, miten harjoitusviikko on sujunut?

Kiitos kysymästä hyvin. Kävimme läpi tiettyjä asioita viime VPS-ottelusta kuten oman 16-alueen lähettyvillä puolustamista, jota meidän tulee yhä kehittää. Viime ottelussa vastustaja olisi voinut mennä alussa johtoon, sillä emme olleet tarpeeksi laadukkaita tässä. Korjaamme asiaa ja tulemme vahvemmiksi tässä.

Mitä ajatuksia MuSa herättää? Millainen joukkue on meitä tänään vastassa?

Musa on vahva vastustaja, joka on ollut sarjan kärkipäässä läpi kauden. He ovat kaikille joukkueille haastava vastustaja erityisesti heidän pelityylin vuoksi. He prässäävät paljon vastustajaa ja enemmän mies-miestä vastaan periaatteella kuin monet muut vastustajat. Heillä on myös nopeutta ja he ovat vahvoja maalinedustoilla, joihin he viljelevät keskityksiä. Meidän tulee olla tarkkoina näiden asioiden kanssa. Hyökkäysmielessä meidän tulee käyttää omat tilaisuutemme ja kontrolloida palloa sekä hyödyntää tilanteenvaihtoja. Jos olemme tasapainossa ja pelaamme tasaisen hyvän ottelun meillä on mahdollisuudet ottaa pisteitä mukaan Oulunkylään!

Kiitos Ricardo ja onnea peliin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.