Mikä on Mustapekka Areenan seisomakatsomo?

Info Mustapekka Areenan seisomakatsomosta.

Koronaviruksen johtuvien rajoitusten takia jouduimme rajaamaan Mustapekka Areenan pääkatsomon kapasiteetiksi vain 500 katsojaa. Tämän takia avaamme rajoitusten ollessa voimassa areenan toiselle pitkälle sivulle seisomakatsomon, jossa voit katsoa peliä kenttätasolta. Seisomakatsomon kapasiteetti on 200 katsojaa ja liput sinne maksavat vain kahdeksan euroa. Voit ostaa omasi Tiketistä.

Seisomakatsomo sisältää omat kioskipavelunsa, mutta siellä ei ole anniskelua. Vastoin pääkatsomon käytäntöjä seisomakatsomoon ei ole porrastettua sisäänkäyntiä, mutta toivomme ystävällisesti katsojia saapumaan silti ajoissa paikalle, jotta vältämme ruuhkat portilla. Halutessaan myös kausikorttilaiset voivat katsoa ottelua seisomakatsomossa, mutta huomioithan, että katsomoiden välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana.

Lisää Gnistanin kotiotteluiden poikkeusjärjestelyistä voit lukea tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.