Kauden 2020 kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 7. lokakuuta!


Nousun Ykköseen varmistaneen IF Gnistanin kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 7. lokakuuta klo 14.
Huomenna alkava kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla, jonka aikana sinun on mahdollista hankkia kaudella 2020 Ykkösessä pelaavan IF Gnistanin kausikortti superedullisesti!
Tarjousjakso päättyy sunnuntaina 15. joulukuuta ja kausikortit myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti. Jokaisesti myydystä kausikortista lahjoitetaan viisi euroa IF Gnistanin Kipinärahastoon, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Voit lukea Kipinärahastosta tästä.
Mikäli olet ollut Gnistanin kausikorttilainen kaudella 2019, saat huomenna (maanantai 7.10.) sähköpostiisi viestin Tiketiltä, joka sisältää laskun. Maksamalla laskun lunastat kausikortin kaudeksi 2020. Vaihtoehtoisesti voit hankkia uuden kausikortin Tiketin ostosivulta. Mikäli et ole saanut sähköpostia Tiketiltä, niin muistathan tarkistaa, ettei lasku ole joutunut roskapostikansioon.
Hinnat 15. joulukuuta asti:
Normaali: 85 € (norm. 105 €)
Erityisryhmät: 70 € (norm. 85 €)
Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset sekä lapset 7-17v. Kausikorttien hintaan ei sisälly Tiketin palvelumaksu. Voit tutustua eri maksutapoihin tästä.
Kausikorttien postitus alkaa marraskuussa ja tiedotamme, kun ensimmäiset kortit ovat lähteneet postiin. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia. Voit esittää mahdolliset kysymyksesi koskien kausikorttimyyntiä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai suoraan Tiketin asiakaspalveluun.
Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 10 euron toimistomaksun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.