Marko Paunovic Gnistaniin

Gnistan ja serbialaispuolustaja ovat sopineet kauden 2020 kattavasta pelaajasopimuksesta.

Otteluraportit

Otteluraportti: Gnistan tasapeliin Porissa

MuSa näytti korjaavan kaikki kolme pistettä Juha Montolan 84. minuutin osumalla, mutta Aleksander Akbar tasoitti heti kolme minuuttia kotijoukkueen maalista loppunumeroiksi 1-1.

Uutinen

Suomen Cup jatkuu tänään Porissa

Gnistan kohtaa karsintalohkon viimeisessä vierasottelussa viime kaudella Ykkösessä viidenneksi sijoittuneen Musan Salaman.

Uutinen

Gnistan tasapeliin Kotkassa

Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon toinen vierasottelu KTP:tä vastaan päättyi maalittomaan 0-0-tasapeliin.