Vain yksi lippu riittää – HSL ja Gnistan yhteistyöhön!

IF Gnistan ja HSL ovat ilolla ilmoittaneet solmineensa yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota ympäristöystävällinen ja kätevä vaihtoehto ottelutapahtumiin saapumiseen.

IF Gnistan haluaa kannustaa fanejaan saapumaan ottelutapahtumiin ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti julkisilla kulkuvälineillä. Seuran kotiareena, Mustapekka Areena, sijaitsee monien kulkuyhteyksien varrella, mikä tekee joukkoliikenteen hyödyntämisestä houkuttelevan vaihtoehdon. Jokaiseen kotiotteluun sadalle ensimmäisille irtolipun ostajalle tarjotaan mahdollisuus lunastaa HSL:n AB-lippu veloituksetta, mikä tekee ottelutapahtumaan saapumisesta entistäkin helpompaa ja houkuttelevampaa.

Gnistanin markkinointi- ja viestintävastaava Frans Enala on äärimmäisen tyytyväinen yhteistyöhön.

– Tämä yhteistyösopimus HSL:n kanssa on meille tärkeä askel kohti ympäristöystävällisempää ja vaivattomampaa tapaa saapua ottelutapahtumiin. Kannustamme fanejamme hyödyntämään joukkoliikennettä ja olemaan kaikin mahdollisin tavoin vastuullisia.

HSL:n myyntipäällikkö Artturi Järvi on yhteistyöstä myös erittäin iloinen.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota matkustajillemme mahdollisuuden saapua IF Gnistanin ottelutapahtumiin vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti joukkoliikenteen avulla. Tämä kumppanuus tukee HSL:n tavoitetta edistää kestävää liikkumista pääkaupunkiseudulla, ja odotamme innolla yhteistyötä IF Gnistanin kanssa.

Gnistan kehottaa lipunostajia valitsemaan HSL AB-lipun vain silloin, kun todella sitä tarvitsevat. Tällä tavoin AB-liput tulevat varmasti käyttöön.

——————————————————————————————————-

Lisätietoa lunastuksesta:

Mene osoitteeseen tiketti.fi/ifgnistan

HSL-lippuvaihtoehdot ovat seuraavat, joita on yhteensä 100 kpl myynnissä:

  • Aikuinen + HSL AB-lippu
  • Opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö, nuoret (15-17 v.) + HSL AB-lippu 
  • Lapset (alle 15v.) + HSL AB-lippu

Lunastusohjeet (ei lunastuskoodia) lähtevät asiakkaalle oston yhteydessä tilausvahvistukseen/kuittiin.

Ohjeet ovat seuraavanlaiset:

OTTELULIPPU + HSL AB-lippu

Myynnissä on rajallinen määrä ottelulippuja, joiden mukana saat lunastuskoodin yhteen HSL AB-lippuun. Lunastuskoodi löytyy ottelulipusta ja lunastusohjeet tilausvahvistuksesta sekä tapahtumasivulta.

Voidaksesi käyttää ottelulipussa olevaa HSL-lippukoodia, sinun tulee ladata älypuhelimesi HSL-sovellus. Sen voi ladata maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin puhelimen sovelluskaupasta. Päästäksesi lunastamaan lipun on HSL-sovelluksessa annettava nimi-, puhelinnumero- ja sähköpostitiedot. Mikäli et halua luoda HSL-tunnusta voi salasanakentän jättää tyhjäksi.

Koodin lunastaminen onnistuu ainoastaan älypuhelimella. Ennen kuin otat koodin käyttöön, tee näin:
1. Avaa HSL-sovellus puhelimessasi
2. Mene sovelluksessa liput-välilehdelle ja valitse Lippu koodilla
3. Syötä ottelulipussa oleva numerokoodi sille varattuihin kenttiin neljässä osassa.
4. Huom! Jos poistat HSL-sovelluksen tai kirjaudut ulos sovelluksesta lipun voimassaoloaikana, lippu katoaa emmekä hyvitä kadotettua lippua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.