Ilkka Vanalasta IF Gnistanin uusi toimitusjohtaja

If Gnistanin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Ilkka Vanala. Hän aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa. Seuran nykyinen toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi jättää toimitusjohtajan tehtävät Vanalan aloittaessa työnsä.

Toimitusjohtajana Vanala ottaa vastuun operatiivisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä If Gnistan ry:ssä että edustusjoukkueesta ja olosuhteista vastaavassa IF Gnistan Oy:ssä. Hän siirtyy Gnistaniin Elisa Oyj:n markkinoinnin ja digitaalisten palveluiden johtotehtävistä. Viimeksi Vanalan vastuulla on ollut Elisan brändin kehittäminen, sisältö- ja tapahtumamarkkinointi sekä sponsorointi.

Vanalalla on myös vahva tausta jalkapallossa, sillä hän on aikaisemmin johtanut myyntiä ja markkinointia Suomen Palloliitossa, työskennellyt Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n markkinointikonsulttina ja TPS Jalkapallon myyntijohtajana. Vapaaehtoistyötä hän on tehnyt useita vuosia Etelä-Espoon Pallo ry:n hallituksen jäsenenä.

Tänä vuonna 100 vuotta täyttäneen IF Gnistanin miesten edustusjoukkue nousi Veikkausliigaan ja naisten edustusjoukkue Kakkoseen. Seuran katse onkin vahvasti suunnattu tulevaisuuteen. IF Gnistan kuuluu Palloliiton Etelä-Suomen alueen suurimpiin juniorikasvattajiin, ja se on merkittävä liikunnallinen vaikuttaja kasvavassa Oulunkylässä ja sen lähialueella.

– Vanalan näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta, kaupallinen osaaminen ja vahva jalkapallotausta luovat erinomaiset edellytykset Gnistanin kehittämiselle. Haluamme urheilullista menestystä ja samalla tuoda näkyvän osan Pohjois-Helsingin kehittämiseen, sanoo IF Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo.

– Edustusjoukkueiden lisäksi monet juniorijoukkueemme ovat menestyneet hienosti. Jalkapallo on tutkitusti tärkeä paikallisyhteisöjen kehittäjä. Gnistanissa me kannamme vastuumme harrasteliikunnan lisääjänä ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuudet tämän hienon lajin harrastamiseen. Onnistuminen edellyttää jatkuvaa kehitystä sekä hyvää ja selkeää johtamista. Siihen uskomme Vanalalla olevan erinomaiset edellytykset, sanoo IF Gnistan ry:n puheenjohtaja Risto Murto.

– Olen erittäin innoissani ja kiitollinen mahdollisuudesta liittyä Gnistanin kaltaiseen perinteikkääseen seuraan. Uskon, että pystyn tuomaan seuraan tässä kohtaa tarvittavaa kokemusta ja osaamista liiketoiminnan ja seuratoiminnan kehittämiseksi.  On hienoa lähteä kirjoittamaan yhdessä seuraavaa lukua seuran menestystarinassa, ja päästä tarjoamaan entistä parempia mahdollisuuksia ja unohtumattomia jalkapalloelämyksiä kaikille yhteisömme jäsenille ja sidosryhmille, kommentoi Ilkka Vanala nimitystään.

Lisätiedot:

Risto Murto, IF Gnistan Ry, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 505 3320

Antti Uusitalo, IF Gnistan Oy, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 020 2663

Ilkka Vanala, IF Gnistanin toimitusjohtaja 3.4.2024 alkaen, +358 50 5061082

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.