Roosa Bröijer Gnistanin keskikentälle

Nelinkertainen Suomen mestari Roosa Bröijer siirtyy Gnistaniin.

Gnistanin naisten edustusjoukkue vahvistuu jo toisella moninkertaisella Suomen mestarilla, kun viime viikolla tiedotetun Anna Vlasoffin lisäksi myös Roosa Bröijer pukee ensi kaudella keltaista päälleen. VJS:n junioripolun läpikäynyt Bröijer edusti koko liigauransa ajan PK-35 Vantaata. Punamustien riveissä Bröijer pelasi yhteensä 145 Kansallisen Liigan ottelua päästen juhlimaan SM-kultaa neljästi. Suomen mestaruuksien lisäksi naisen palkintokaapista löytyy yksi Suomen Cupin voitto kaudelta 2016.

Helmikuun lopussa 27 vuotta täyttävä Bröijer päätti jättää Kansallisen Liigan pelit viime kauden päätteeksi. Jalkapallo veti kuitenkin edelleen puoleensa ja uudeksi seuraksi valikoitui lopulta Gnistan.  Gnistanin ensi kauden joukkueessa pelaa useita Bröijerille tuttuja pelaajia PK-35 Vantaan ajoilta.

– Päätös liigakenttien jäämisestä oli kypsynyt mielessä jo pidempään ja nyt oli siihen sopiva aika. Kun tein päätöksen viime joulukuussa, en ollut vielä aivan varma, että mitä aion tehdä jalkapallon suhteen. Tuttujen pelikaverien innoittamana Gnistan oli hyvä ja kiinnostava vaihtoehto. 

– Tuon varmaan joukkueeseen tietynlaista kokemusta ja kentälle sen myötä rauhallisuutta. Pallollinen pelaaminen on vahvuuteni, joten toivon sen auttavan joukkuetta eri osa-alueilla, sanoo Bröijer.

Roosa Bröijer haluaa nyt edetä jalkapallourallaan vuosi kerrallaan. Paluu liigakentillekin saattaa siis vielä olla mahdollinen.

– Tulevaisuudelle ei ole tarkempia suunnitelmia, eli en myöskään poissulje mitään. Aika sen sitten näyttää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.