Oulunkylässä pelataan Veikkausliigaa 2024 – kauan odotettu ilmoitus!

Joulukuussa ilmoitetun liiganousun jälkeen on odotettu kuumeisesti tietoa siitä missä Gnistan pelaa kotipelinsä. Nyt se on vihdoin virallista.

Oulunkylän jalkapallostadionista tulee tämän kauden kuumimpiin tapahtumapaikkoihin kuuluva kohde, ja valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Stadionin kastelujärjestelmän ja valaistuksen parannustyöt toteutetaan Helsingin kaupungin toimesta. Näiden päivitysten avulla varmistetaan kenttäolosuhteiden korkea laatu ja vastataan Veikkausliigan vaatimuksiin. Kastelujärjestelmän asennustyöt alkavat helmikuun aikana ja niiden on määrä valmistua maaliskuussa.

Stadionin uuden valaistuksen mittavat rakennustyöt alkavat myöhemmin keväällä. Uuden valaistuksen on tavoitteena olla käytössä elokuun loppuun mennessä. Valaistusuudistuksen aikana stadion saa neljä uutta valaisintornia eri puolille kenttää. Uuden valaistuksen valaistusteho n. 800 luksia ja valaisimien asema peliareenaan nähden noudattavat UEFA tason 2 kenttävaatimuksia.

Pukuhuoneiden, lääkintähuoneen ja antidopingtilan uudistukset toteutetaan Helsingin kaupungin ja Gnistanin yhteistyönä. IF Gnistanin kenttäyhtiö puolestaan vastaa katsomo-olosuhteiden parantamisesta. Tulevalla kaudella katsomokapasiteetti kasvaa, kun istumapaikkojen määrä nousee 2200 katsojaan – myös tämän ylittävää kapasiteetin lisäystä tutkitaan. Lisäksi myyntipisteitä ja WC-tiloja lisätään katsojien mukavuuden takaamiseksi.

– Tämä on historiallinen hetki sekä seurallemme että koko Pohjois-Helsingin jalkapalloyhteisölle. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme jakamaan Veikkausliigan jännitykset ja ilot omalla stadionillamme. Tämä on tärkeä askel stadionin kehityksessä, ja olemme valmiita tekemään kaikkemme tarjotaksemme katsojillemme unohtumattoman futiskokemuksen, kommentoi Gnistanin hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo.

Tule mukaan todistamaan historiaa, kun Oulunkylän jalkapallostadionista tulee ensimmäistä kertaa historiansa aikana kotimaisen pääsarjatason jalkapallon näyttämö.

Helsingin kaupungin tiedotteeseen pääset täältä.

Kausikortit ovat myynnissä täällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.