IF Gnistanin kannattajayhdistys perustettu

Yhdistyksen virallinen nimi on IF Gnistanin kannattajat ry. Säännöt hyväksyttiin nopeasti Patentti- ja rekisterihallituksessa.

IF Gnistanin kannattajayhdistys perustettiin marraskuun 11. päivänä. Yhdistys hyväksyi sääntönsä ja valitsi ensimmäisen hallituksensa. Historiallisen yhdistyksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin IF Gnistanin pitkäaikainen kannattaja, John Ehrnstén.

Saattaa herätä kysymys, miksi perustaa yhdistys, kun joukkuetta voi kannattaa ilman sitä? Yksi keskeinen tavoite on helpottaa vieraspelimatkojen järjestämistä. Yhdistyksen toiminnan avulla on huomattavasti helpompaa varata esimerkiksi linja-auto vierasotteluihin.

Ensimmäisenä toimintamuotonaan IF Gnistanin kannattajat ry keskittyy vieraspelimatkojen järjestämiseen joukkueen ensimmäisellä Veikkausliigakaudella. Ennen otteluita valitaan ne vierasottelut, joihin yhdistys varaa linja-auton.

Tietenkin myös muuta toimintaa, kuten pelaajatapaamisten järjestämistä, voidaan harkita tulevaisuudessa.

Miksi liittyä jäseneksi?

Vierasmatkoja tarjotaan ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille, ja sen jälkeen muille. Jäsenetuna jäsenet saavat etusijan matkaan ja matkat ovat jäsenille edullisempia kuin ei-jäsenille. Tulevaisuudessa jäsenetuja voi olla myös muita.

Liittyminen jäseneksi on helppoa. Maksamalla jäsenmaksun IF Gnistanin kannattajien tilille FI1815443000361399 ja merkitsemällä tiedonantokenttään uuden jäsenen sähköpostiosoite, syntymäaika ja puhelinnumero. Mikäli maksat jonkun toisen jäsenmaksun, ilmoita myös kyseisen jäsenen nimi. Jäsenmaksu on 20 € vuodessa.

Jäsenen yhteystietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen omaan viestintään, eikä niitä jaeta ulkopuolisille.

Tervetuloa IF Gnistanin kannattajien jäseneksi! Mikäli herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen IF.Gnistan.Kannattajayhdistys@gmail.com.

Lisäksi voit seurata meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/348267318098041.

Kannattajaterveisin,
IF Gnistanin kannattajat ry
Hallitus

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.