Gnistanin juhlakausi käynnistettiin kahvitilaisuudella

IF Gnistan juhlisti 100-vuotista taivaltaan avajaistapahtumallaan Pienellä Kulttuuritalolla Oulunkylässä.

Tapahtumaan oli kutsuttu joukko henkilöitä, jotka ovat omalla panoksellaan vaikuttaneet merkittävästi Gnistanin toimintaan vuosien varrella.

Palkinnot jaettiin ansioituneille:

Ensimmäisenä seura onnitteli entisiä ja nykyisiä puheenjohtajia Markus Krabbea, Risto Murtoa, Antti Uusitaloa, Topi Miettistä, Tero Korhosta, Asko Murtoa ja Kimmo Salinia. Heille ojennettiin Gnistanin 100-vuotisstandaarit, symbolina pitkäaikaisesta ja arvokkaasta panoksesta seuran hyväksi.

Vasemmalta oikealle: Risto Murto, Antti Uusitalo, Topi Miettinen, Tero Korhonen & Asko Murto.

Tämän lisäksi Markus Krabbe ja Risto Murto saivat kultaisen ansiomerkin Suomen Palloliitolta, tunnustuksena heidän poikkeuksellisesta sitoutumisestaan suomalaiseen jalkapalloon. Markus Krabbe oli estynyt tulemaan, joten hänen palkintonsa luovutetaan seuran 100-vuotisjuhlagaalassa maaliskuussa.

Risto Murton rinnassa komeili SPL:n kultainen ansiomerkki.

Suomen Palloliitto halusi myös osoittaa arvostuksensa myöntämällä seuraaville henkilöille kultaisen seuratoimijamerkin: Raimo Anttila, Heikki Laakso, Arto Lindqvist, Topi Miettinen, Asko Murto, Peter Rosenblad ja Terttu Vahvelainen. Heidän merkityksensä Gnistanin toiminnalle on ollut korvaamaton, ja tämä tunnustus heille oli osoitus siitä, miten tärkeitä he ovat olleet seuralle.

SPL:n kultaisen seuratoimijamerkin saaneet henkilöt.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana rakentamassa Gnistanin tarinaa näiden 100 vuoden aikana. Palataan asiaan 2.3. 100-vuotisjuhlagaalassa!

Katso juhlatunnelmia alta olevasta kuvaesityksestä:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.