Patrick Cousins on Gnistanin uusi joukkueenjohtaja ja tapahtumavastaava

Patrick on aikaisemmin toiminut HJK:n miesten edustusjoukkueen huoltajana ja olosuhdekoordinaattorina.

Gnistan ilolla ilmoittaa Patrick Cousinsin liittymisestä seuran organisaatioon uutena joukkueenjohtajana ja tapahtumapäällikkönä. Cousins tuo mukanaan arvokasta kokemusta ja osaamista, jonka hän on hankkinut aikaisemmasta työstään HJK:n miesten edustusjoukkueessa.

Kaudesta 2021 Cousins on toiminut ottelutapahtumapäällikkönä Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n peleissä, ja kaudella 2022 rooli laajeni Veikkausliigaan ja Klubin europeleihin, joissa hän toimi myös Uefan delegaatin yhteyshenkilönä. 

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Patrickin joukkoomme. Hänen kokemuksensa ja intohimonsa jalkapalloa kohtaan tekevät hänestä erinomaisen lisän organisaatioomme. Patrick on aikaisemmissa työtehtävissään näyttänyt vakuuttavaa osaamista ja omistautumista, mikä antaa meille vahvan luottamuksen siihen, että hän tuo arvokkaan panoksensa myös Gnistanin menestykseen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, toteaa Gnistanin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi

Patrick Cousins itse odottaa innolla uutta haastetta IF Gnistanin parissa.

– Olen kiitollinen päästessäni mukaan Gnistanin kunnianhimoiseen projektiin. Seurassa on vahva yhteishenki, ja odotan innolla pääseväni työskentelemään pelaajien ja koko organisaation kanssa. Tavoitteenani on varmistaa, että Gnistan jatkaa menestyksekästä taivaltaan, ja teen parhaani joukkueenjohtajan ja tapahtumapäällikön rooleissani.

Gnistan ja sen koko seurayhteisö toivottavat Patrick Cousinsille runsaasti onnea ja menestystä uudessa roolissaan. Yhdessä suuntaamme kohti vahvaa tulevaisuutta, luoden unohtumattomia hetkiä Gnistanin historiallisella ensimmäisellä Veikkausliigakaudella.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.