Robbie Malolo jatkaa Gnistanin keskikentällä

Keskikentän armoton taistelija Robbie Malolo on allekirjoittanut tulevan kauden mittaisen jatkosopimuksen.

22-vuotias Robbie Malolo liittyi Gnistanin riveihin viime helmikuussa KPV:sta. Viime kaudella Malolo pelasi Gnistanin paidassa 11 sarjaottelussa, jonka lisäksi peliminuutteja tuli neljässä jatkosarjan ottelussa. Gnistanin lisäksi Malolo on pelannut Ykköstä KPV:n ja SJK Akatemian paidoissa.

Robbie Malolo on lähtöisin Oulunkylästä, mutta muutti jo nuorena poikana luomaan jalkapallo-uraansa muualle. Malolo onkin erityisen iloinen siitä, että pääsee mitä todennäköisimmin pelaamaan Veikkausliigaa kotikulmillaan.

– Olen tosi ylpeä jatkosopimuksesta. On tosi kiva päästä jatkamaan uraa Gnistanin kaltaisessa hienossa seurassa, jonka lisäksi on hienoa päästä pelaamaan Veikkausliigaa kotikulmilla Oulunkylässä. Veikkausliiga on iso haaste, mutta koen että meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä erittäin hyvin sarjassa. Meillä on tosi hyviä pelaajia ja staffi tekee hyvin töitä, joten uskon että aiotaan saavuttaa tavoitteemme. Itse joudun varmasti kilpailemaan pelipaikastani, mutta koen että se on vain tärkeä asia, sillä ensinnäkin joukkue säilyy laadukkaana ja kilpailu myös lisää intoa joka päiväiseen tekemiseen. Toivottavasti teemme ensi kaudesta ikimuistoisen ja saamme faneilta paljon tukea ensi kauden matseissa.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi Malolon sopimusta.

– Robbie on varmasti yksi joukkueen parhaista harjoittelijoista. Hän on myös erittäin voitontahtoinen pelaaja ja siten tärkeä palanen. Uskomme, että hän pystyy kehittymään vielä ja taistelemaan keskikentän rooleista.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.