Momodou Sarr ja Gnistan jatkosopimukseen

Monikäyttöinen hyökkääjä Momodou Sarr jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

23-vuotias Momodou Sarr liittyi Gnistanin riveihin kesken kauden 2022 Tampereen Ilveksen liigamiehistöstä. Oikean laitahyökkääjän tontilla parhaiten viihtyvä ”Mudu” kuului viime kaudella Gnistanin avainpelaajiin kirjauttaen 21 sarjaottelussa kuusi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Räjähtävän nopeista jaloistaan tunnettu hyökkääjä oli hyvässä vireessä myös kauden ratkaisupeleissä iskien jatkosarjassa kaksi maalia, tärkeimpänä varmasti loppuottelun jatko-ottelussa isketty voittomaali SJK Akatemian verkkoon.

Momodou Sarr tuo ensi kauden joukkueeseen sarjanousijalle tärkeää pääsarjatason kokemusta. Hän on pelannut Veikkausliigaa kasvattajaseuransa VPS:n ja Ilveksen paidassa yhteensä 64 ottelua. Niin laidalla kuin keskushyökkääjänäkin pelaamaan pystyvä ”Mudu” on iloinen, että paluu Veikkausliiga-tasolle tapahtuu nimenomaan Gnistanin keltapaidassa.

– Olen todella iloinen, että saan jatkaa Gnistanissa omaa uraa ja kehittymistä. Uskon että Gnistan on tulevallakin kaudella sellainen paikka, missä pystyn saamaan onnistumisia yksilönä ja myös joukkueena. Minulla oli henkilökohtainen tavoite pelata Veikkausliigaa ensi kaudella, joten tietenkin nyt todennäköiseltä näyttävä Gnistanin nousu liigaan oli iso syy jatkaa seurassa. Uskon, että tässä tutussa ympäristössä ja hyvässä joukkueessa on helpompi ottaa askel eteenpäin pääsarjatasolla.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi Sarrin jatkosopimusta.

– Mudu oli viime kaudella joukkueelle tärkeä pelaaja ja hienoa että hän jatkaa meillä! Hän on erittäin suoraviivainen ratkaisijatyyppi, josta on meille varmasti paljon iloa. Mudu tuo joukkueeseen hyvää energiaa.

Gnistanin sopimuspelaajat 13.12.2023

Kasper Hietanen
Jukka Raitala
Sampo Ala-Iso
Toni Takamäki
Linus Kahisalo
Kauri Koivunen
Jere Kujanpää
Joose Rahja
Momodou Sarr

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.