Jukka Raitala siirtyy Gnistaniin

IF Gnistan ilmoittaa ilolla saaneensa riveihinsä uuden vahvistuksen, kun Jukka Raitala liittyy joukkueeseen. Suomalaispuolustaja tuo mukanaan mittavan kokemuksen ja näyttöjä niin kotimaan kuin kansainvälisenkin jalkapallokentiltä.

Raitalan upea pelaajaura sisältää vaikuttavat 64 A-maaottelua, kolme Suomen mestaruutta sekä voitot Suomen ja Kanadan Cupista. Lisäksi hän on kerännyt arvokasta kokemusta Hollannin, Saksan ja Espanjan pääsarjoissa.

Jukka Raitala on innoissaan uudesta haasteestaan Gnistanissa, ja hän kommentoi siirtoaan seuraavasti: ”Olen erittäin vakuuttunut Gnistanin projektista. Olen urallani kokenut ja nähnyt paljon, ja täällä pääsen soveltamaan kaikkea oppimaani, erityisesti nuorten pelaajien mentoroinnissa. Seuran arvot sopivat erinomaisesti yhteen omien arvojeni kanssa.”

Gnistan uskoo, että Raitalan liittyminen joukkueeseen tuo mukanaan vahvan jalkapallo-osaamisen lisäksi myös arvokasta johtajuutta. Seura odottaa innolla yhteistyötä Raitalan kanssa ja uskoo, että hänen panoksensa tulee olemaan merkittävä Gnistanin kehitykselle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.