IF Gnistan pelaa ensi kaudella Veikkausliigassa

Pelaamiseen Mustapekka Areenalla on myönnetty poikkeuslupa tietyin reunaehdoin.

Liigalisenssikomitea on tänään 19.12.2023 myöntänyt IF Gnistanille lisenssin Veikkausliigaan. Päätös tarkoittaa sitä, että Gnistan nähdään Veikkausliigassa seuran satavuotisjuhlakaudella 2024.

Päätös on merkittävä paitsi seuralle myös koko Oulunkylän alueelle, joka saa ensimmäistä kertaa kunnian toivottaa tervetulleeksi pääsarjatason jalkapallon yhteisöönsä.

IF Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo on luonnollisesti iloinen päätöksestä. Hänen mukaansa paikka Veikkausliigassa on seuralle suuri askel eteenpäin.

”Olemme äärimmäisen iloisia ja ylpeitä siitä, että Gnistanin historiaan kirjoitetaan tänään uusi luku. Veikkausliigassa pelaaminen seuran 100-vuotisjuhlakautena on merkittävä saavutus. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tukemassa meitä matkallamme”

Liigalisenssikomitea myönsi samalla päätöksellä Gnistanille poikkeusluvan pelata kotiottelunsa Mustapekka Areenalla kaudella 2024 tietyn reunaehdoin. Reunaehdot liittyvät automaattiseen kastelujärjestelmään ja valaistukseen sekä stadionin muihin tiloihin.

”Nämä reunaehdot ovat olleet meillä tiedossa jo hyvissä ajoin ja asioita on edistetty sekä Helsingin kaupungin kanssa että omissa suunnitelmissamme. Odotamme päätöksiä kastelujärjestelmään ja valaistukseen liittyen pian ja stadionin muiden tilojen suhteen meillä on omat suunnitelmat olemassa. Myös katsomokapasiteetin lisäämisen osalta teemme omat ratkaisumme mahdollisimman nopealla aikataululla. Edelleen tavoitteemme on pelata Veikkausliigaa kotona Oulunkylässä ja siten, että tänne pääsee mahdollisimman paljon yleisöä seuraamaan Gnistania”, Antti Uusitalo kommentoi.

Gnistan tiedottaa Mustapekka Areenan ensi kauden kotiotteluiden järjestelyistä erikseen, mutta myynnissä oleva kausikortti kattaa myös mahdolliset poikkeusjärjestelyt, kuten muualla pelaamisen.

Pääset kausikorttimyyntiin tästä.

Liity mukaan luomaan historiaa, tämä on tarina, jonka me rakennamme yhdessä. Nähdään kentän laidalla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.