Armend Kabashi jatkaa Gnistan riveissä

Kokenut keskikenttäpelaaja Armend Kabashi jatkaa keltapaidassa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

28-vuotias Armend Kabashi liittyi Gnistanin riveihin viime elokuussa kesken kauden. Alkukauden pelaamatta ollut Kabashi etsiskeli hetken pelituntumaa, joten runkosarjassa ehti kertyä vain kolme ottelua. Loppupeleissä mies kuului kuitenkin jo Kipinän avainpelaajiin keskikentän pohjapelaajana. Jatkosarjassa kertyi viisi ottelua ja Veikkausliigan nousukarsinnoissa Kabashi pelasi täydet minuutit molemmissa otteluissa. Kabashi on jo varsin tuttu naama oulunkyläläisille, sillä ”Arkka” pelasi Gnistanissa Ykköstä jo kaudella 2021.

Armend Kabashi tuo Gnistaniin kokemusta Veikkausliigasta 57 ottelun verran AC Oulun ja Hongan riveissä. Mies toteaa, että ensi kaudeksi oli tavoitteena paluu pääsarjatasolle. Nyt paluu Veikkausliigan nurmille toteutuu tutussa ympäristössä.

– Hyvät on fiilikset, että voin jatkaa tutussa ympäristössä. Gnisussa on ollut hyvä meininki ja projekti käynnissä niin kiva päästä jatkamaan sitä. Oma henkilökohtainen tavoite oli jatkaa uraa Veikkausliigassa ensi kaudella, joten upea juttu ja olen todella iloinen, että se tapahtuu nimenomaan Gnistanissa!

Gnistanin mahdollisuuksiin ensi kauden liigassa Kabashi suhtautuu luottavaisesti.

– Näen Gnistanin mahdollisuudet hyvinä. Toki nousijajoukkueena on aina omat haasteensa eikä helppoa varmasti tule olemaan, mutta pelkästään selviytymään ja osallistumaan sinne ei ole tarkoitus mennä vaan tavoite on myöskin tosissaan pärjätä ja uskon että meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi.

– Armend pelasi viime kauden lopun tärkeässä roolissa keskikentällä. Odotamme, että hän nostaa vielä tasoaan ja jatkaa samaa rataa Veikkausliigassakin. Hienoa että saamme nauttia hänen taidoistaan ensikin kaudella!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.