Jussi Leppälahti Gnistanin päävalmentajaksi

Viimeksi KTP:tä valmentanut Jussi Leppälahti on Gnistanin uusi päävalmentaja 1+1-mallisella sopimuksella.

Pelaajauransa pääasiassa Kakkosessa tehnyt 37-vuotias Jussi Leppälahti käynnisteli valmennusuraansa Espoon Palloseurassa vuosina 2015-16 ja lähti tämän jälkeen hakemaan uutta oppia Englannista Northamptonin junioriakatemiasta.

Saarivaltiosta Leppälahti palasi Suomeen 2018, jonka jälkeen hän on luotsannut JIPPOa ja KTP:ta meriitteinään mm. kaksi sarjanousua neljän vuoden sisällä. Kovasta vaatimustasostaan pelaajilta kiitosta saanut Leppälahti johti JIPPOn Kakkosesta Ykköseen kauden 2020 päätteeksi ja KTP:n peräsimessä hän sai juhlia Ykkösen mestaruutta ja nousua Veikkausliigaan syksyllä 2022.

Leppälahti lähtee innoissaan luotsaamaan Gnistania kohti seuraavia kehitysaskeleita.

-Hyvät fiilikset on sopimuksesta. Gnistan on kehittyvä seura, jolla on selvät arvot ja selvä strategia. Joukkue ja koko seura on kehittynyt viime vuosina ja tavoite on jatkaa kehittymistä. Juuri seuran vahva halu kehittyä vetosi minuun.

-Haluan Gnistanin pelaavan joka ottelussa intohimoisesti voitosta. Rakennamme pelaamista edellisten onnistuneiden vuosien päälle, mutta tietysti tuon omat mausteeni pelaamiseen ja harjoitteluun.

-Olen onnekas päästessäni osaksi Gnistanin hienoa ja tiivistä seurayhteisöä. Koko seurayhteisön panos ja ilmapiiri ovat merkittäviä asioita kun yritämme yhdessä luoda menestystä. Vedetään hetki vielä happea, ja aloitetaan sitten yhdessä raju työ kohti ensi kautta!

Gnistanin viime vuosien valmennustiimit Ricardo Duarten ja Joonas Rantasen johdolla ovat tehneet hienoa työtä Gnistanin pelillisen identiteetin kehittämisessä. Gnistanin urheilutoimenjohtajana lokakuussa aloittanut Jarkko Jokiranta kertoo, että Leppälahden valinnalla haetaan myös tiettyjä pelillisiä viilauksia, kuitenkin säilyttäen edellisten kausien vahvuudet.

-Gnistanin miesten joukkueen identiteetti on rakentunut vahvan pallonhallinnan varaan jo usean vuoden ajan. Siitä vahvuudesta halutaan edelleen pitää kiinni. Haluamme kuitenkin lisätä intensiteettiä pelaamisessamme. Gnistanin junioreissa korkea intensiteetti on ollut tähtäimessä jo useamman vuoden ajan ja nyt miesten edustusjoukkue ottaa askeleen samaan suuntaan.

-Uskomme että Jussi valmennustiiminsä kanssa on hyvä henkilö ohjaamaan joukkuetta kohti peliä, jossa on vauhtia, mutta myös järkeä.

-Jussi on määrätietoinen, peliä monipuolisesti ymmärtävä ja voittoa himoitseva koutsi. Siihen kun saadaan hyvä valmennustiimi ja itsensä likoon laittavat pelaajat, niin tässä rakentuu mielenkiintoinen ympäristö pelaajille kehittyä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.