Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kohti Ahvenanmaata – ”Joukkue antaa taatusti kaikkensa myös sunnuntaina”

Päävalmentaja Joonas Rantasen mietteitä joukkueen tunnelmista nousukarsinnan toisen osaottelun alla.

Gnistan ja IFK Mariehamn avasivat keskiviikkona Veikkausliigan karsinnat 0-0-tasapelillä Oulunkylän Mustapekka Areenalla. IFK Mariehamn näytti ottelun aikana olevansa kuluvan kauden aikana Veikkausliigassa pelannut joukkue ja vieraat olivat maalipaikkojen perusteella lähempänä voittoa, kuin kotijoukkue Gnistan. Tästä huolimatta myös Gnistanilla oli omat hetkensä kamppailun aikana ja keltapaidat lähtevät hyvistä asetelmista kohti sunnuntaita, jolloin ratkeaa kumpi joukkueista pelaa Veikkausliigassa kaudella 2024.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen ensimmäisessä osaottelussa.

– Yleisesti voimme olla ihan tyytyväisiä ensimmäiseen osaan. Puolustettiin pääasiassa hyvin ja pysyimme itse pallossa tarpeeksi paljon. Halusimme pitää riittävästi pelaajia pallon lähellä, joka oli osin pois uhasta viimeisessä linjassa. Vastahyökkäyksiä emme hyödyntäneet riittävän hyvin. IFK pelasi odotusten mukaisesti, sillä oikeastaan mitään yllätyksiä ei tullut.

Rantanen vakuuttaa sunnuntaina kentällä nähtävän taisteleva Gnistan.

– Sunnuntain osalta oleellinen kysymys on, että miten saamme luotua enemmän uhkaa menettämättä liikaa tasapainoa. Tietysti hyvää puolustamista on jatkettava. Vastustajan lähestymistapa vaikuttaa pelin kuvaan ja ensimmäisen maalin merkitys kasvaa. Joukkue antaa taatusti kaikkensa myös sunnuntaina.

Sunnuntain kamppailu Mariehaminassa alkaa klo 15.00 ja voit seurata ottelu Ruudun kautta suorana lähetyksenä. Myös Gnistanin sosiaalisen median kanavat tarjoavat erilaista sisältöä ottelun ympäriltä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.