Jarkko Jokiranta johtamaan Gnistanin urheilutoimintaa

Jokirannan nimitys on tärkeä askel Gnistanin kehitysmatkalla yhdeksi Suomen parhaista jalkapalloseuroista.

Jarkko Jokiranta on nimitetty IF Gnistanin urheilutoimenjohtajaksi. Jokiranta siirtyy Gnistaniin Suomen Palloliitosta, jossa hän on työskennellyt kaksi vuotta Eteläisen alueen seurakehityspäällikkönä. Aiempaa työkokemusta Jokirannalla on mm. HJK:n B-junioreiden valmentajana ja talenttivalmentajana sekä JJK:n talenttivalmentajana ja nuorisopäällikkönä.

Jokirannan tehtävänkuva Gnistanissa on vastata koko seuran jalkapalloilullisesta linjasta aina tyttöjen ja poikien juniorijoukkueista miesten ja naisten edustusjoukkueisiin asti. Lisäksi Jokiranta tulee panostamaan Gnistanin pelaajapolun kehittämiseen. Jokirannan vastuulle kuuluvat myös miesten ja naisten edustusjoukkuetoiminta, erityisesti valmennustiimien kasaaminen sekä pelaajasopimusten tekeminen yhteistyössä päävalmentajien kanssa.

”Gnistan seurana haluaa kehittyä seuraavalle tasolle ja yhdeksi Suomen parhaista jalkapalloseuroista. Tavoitettamme edistämään meidän oli erittäin tärkeää löytää henkilö, joka tulee vastaamaan Gnistanin koko urheilutoiminnasta. Olemme tyytyväisiä, että löysimme Jarkon kaltaisen ammattilaisen, jolla on kokemusta ja osaamista niin pelaajakehityksestä, junioritoiminnasta kuin huippu-urheilustakin sekä näkemystä koko suomalaisesta jalkapallosta. Jarkko tulee olemaan avainroolissa Gnistanin seuraavissa kehitysaskeleissa”, Gnistanin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi nimitystä.

”Liityn innolla Gnistaniin, pääsen jälleen työskentelemään kentän laidalla ja jalkapalloilijoiden arjen parissa päivittäin. Oulunkylässä on tehty hyvää työtä jo aiemmin, nyt haluan tuoda mukaan oman panokseni Gnistanin kehittämiseen sekä harraste- että kilpaseurana. Haluan luoda Gnistaniin ympäristön, jossa suomalaisen nuoren pelaajan on hyvä kehittyä kohti omia tavoitteitaan. Haluan, että vaadimme nuorilta kunnianhimoisilta pelaajilta paljon, mutta samalla annamme tukea, luottamusta ja mahdollisuuksia”, Jarkko Jokiranta kommentoi uutta tehtäväänsä Gnistanissa.

Jokiranta aloittaa Gnistanissa 23.10. ja ensimmäisenä tehtävänään hän rakentaa Gnistanin edustusjoukkueita kaudelle 2024. Lisäksi hän aloittaa Gnistanin junioritoiminnan kehittämisen yhteistyössä Gnistanin valmennuspäällikkö Chris Blaken kanssa.

Jokirannan sopimukseen sisältyy myös optio siirtyä miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2026 tai kaudelle 2027.

Tervetuloa Kipinään Jakke!

Gnistan on Helsingin Oulunkylässä toimiva jalkapalloseura, jossa on noin 1 200 jäsentä ja 900 junioripelaajaa. Seura juhlii satavuotisjuhliaan vuonna 2024. Gnistanin naisten edustusjoukkue on varmistanut nousunsa kakkosdivisioonaan kaudelle 2024 ja miesten edustusjoukkue taistelee noususta Veikkausliigaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.