Matias Paavola vahvistaa Gnistanin puolustusta

Monikäyttöinen puolustaja Matias Paavola siirtyy KTP:sta Gnistaniin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

23-vuotias Matias Paavola kävi läpi KTP:n junioripolun ja on viihtynyt vihreävalkoisessa paidassa myös koko tähän astisen aikuisuransa. Paavola on edustanut KTP:ta 20 Veikkausliigan ja 60 Ykkösen ottelussa. Nuorena pelaajana Paavolaa on nähty satunnaisesti myös alemmilla sarjatasoilla pelaavien KTP:n yhteistyöseurojen kokoonpanoissa. Tällä kaudella laitapuolustaja on pelannut neljä ottelua Kakkosessa pelaavan PEPOn paidassa.

Lainasopimuksesta Gnistaniin Paavola on mielissään.

– Liityn tosi positiivisin mielillä Gnistanin joukkueeseen! Vastuu liigassa tällä kaudella on jäänyt pieneksi ja koen, että tämä lainasopimus on hyvä ratkaisu tässä vaiheessa kautta. Joukkueessa on muutama entuudestaan tuttu pelaaja, Jiri Koski ja Kasperi Liikonen. Jirin kanssa pelasin kaksi kautta samaan aikaan KTP:ssa ja Kassun kanssa yhden.

– Loppukaudelta toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa ja että saan paljon vastuuta. Aion antaa kaikkeni sen eteen, että Ogelissa juhlitaan kauden jälkeen sarjanousua.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Paavolan sopimusta.

– Puolustuslinjan terveystilanne ei ole täysin optimaalinen ja sen myötä päätimme vahvistaa sitäkin osa-aluetta vielä loppukaudeksi. Kestämme mahdolliset poissaolot paremmin ja saamme yhden hyvän vaihtoehdon lisää.

Päävalmentaja luonnehtii Paavolaa pelaajana seuraavasti.

– Matias pystyy pelaamaan kaikkia puolustuslinjan paikkoja ja on sen myötä erittäin monikäyttöinen pelaaja. Hyvien perusominaisuuksien lisäksi Matias on erittäin hyvä pääpelaaja. Hänellä on myös kokemusta Ykkösen kärkikamppailuista.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.