Kuva: Kalevi Hämäläinen

Lippupaketti kotiderbyihin on nyt myynnissä!

Ottelu HIFK:ta vastaan pelataan keskiviikkona 28. kesäkuuta ja KäPa puolestaan vierailee Oulunkylässä sunnuntaina 2. heinäkuuta. Liput matseihin myy Tiketti.

Heti juhannuksen jälkeen Oulunkylässä vietetään todellista huippuviikkoa paikallisen futiksen parissa, kun Gnistan kohtaa kotonaan saman viikon aikana Mustapekka Areenalla sekä HIFK:n että Käpylän Pallon. Ennakkolippujen myynti otteluihin on ollut käynnissä läpi kevään, mutta nyt sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi 29 euroa maksava derbypaketti, joka sisältää pääsylipun kumpaankin otteluun. Derbypaketilla varmistat sisäänpääsysi molempiin otteluihin sekä säästät rahaa verrattuna kahteen yksittäisenä ostettuun pääsylippuun. Pääset ostamaan lippupaketin derbyihin tästä. Derbypaketti on myynnissä vain pääkatsomoon ja se ei sisällä erityisryhmiä.

Suosittelemme ostamaan molempiin otteluihin liput hyvissä ajoin, sillä kiinnostus otteluita kohtaan on ollut suurta. Myymme liput otteluihin lähtökohtaisesti vain ennakkoon, portilla lippuja on tarjolla vain mikäli niitä jää myytäväksi. Seuraamalla Gnistanin somekanavia saat infoa lipunmyynnin tilanteesta koskien kyseisiä otteluita. Alempaa löydät lisää infoa otteluiden katsomojärjestelyihin sekä lippujen hintoihin liittyen.

Mustapekka Areenan katsojakapasiteetti tulee olemaan HIFK:ta ja Käpylän Palloa vastaan normaalia suurempi, sillä kentän toiseen päätyyn tullaan sijoittamaan päätykatsomo sekä toiselle sivulle avataan seisomakatsomo. Molempien katsomoiden kapasiteetti on 200. Päätykatsomo on varattu otteluissa vieraskannattajille ja siellä on anniskelun lisäksi käytössä normaalit buffet-palvelut. Mustapekka Areenan pääkatsomon vastakkaiselle sivulle avataan seisomakatsomo, jossa voi seurata ottelua kentän tasolta. Tässä katsomossa anniskelua ei ole, mutta muuten normaalit palvelut ovat katsojille sielläkin tarjolla. Käteis- ja korttimaksut ovat mahdollisia jokaisessa katsomossa. Koko stadionin kapasiteetti otteluissa tulee olemaan noin 1500 henkeä. Ennakkoliput otteluihin pääset ostamaan tästä.

Mikäli olet jo ostanut normaalihintaisen lipun toiseen otteluista tulet saamaan lähipäivinä Tiketiltä sähköpostilla linkin, jolla voit ostaa pääsylipun toiseen otteluista edullisemmalla hinnalla. Niiden vierasjoukkueiden kannattajien, jotka ovat jo ostaneet lipun pääkatsomoon, mutta haluavatkin katsoa ottelun vieraskannattajille varatussa päätykatsomossa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostilla info@gnistan.fi ottelulipun vaihtamista varten.

Lippujen hinnat otteluihin HIFK:ta ja Käpylän Palloa vastaan:

Ennakkoon:Portilta:
Pääkatsomo16€ / 13€20€ / 16€
Seisomakatsomo10€10€
Päätykatsomo (vieraskannattajat)13€13€

Huomioithan, että hinnat eivät sisällä Tiketin palvelumaksua. Pääkatsomo on katsomovaihtoehdoista ainoa, johon on myynnissä lippuja erityisryhmien hinnalla. Lähempänä otteluita julkaisemme tarkemman tapahtumajärjestelyitä koskevan Katsojan ABC -tyylisen infopaketin, jossa kertomme tarkemmin mm. katsomoiden sisäänkäynnneistä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.