Kuva: Jussi Tapionlinna

PERINTEINEN WAPPUTURNAUS PELATTIIN VIIKONLOPPUNA

Oulunkylän urheilupuistossa toistatuhatta kävijää

Gnistanin Wapputurnausta on järjestetty seuran juniorijoukkueiden toimesta vuodesta 2007 lähtien. Poikkeuksen tekivät kuitenkin koronarajoitukset vuosina 2020 ja 2021, jolloin turnaus peruttiin keväällä, mutta pystyttiin järjestämään syksyllä Waahteraturnauksena.

Turnaus on kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi, mutta järjestelyissä noudatetaan monia vanhoja perinteitä. Turnauksen järjestelyistä on vastannut aina 9-10 vuotiaiden poikajoukkueiden taustat ja osallistujat ovat olleet 6-10 vuotiaita. Lisäksi ajankohta on aina ajoitettu vapun ja äitienpäivän välimaastoon.

Tänä vuonna 104 osallistuvaa joukkuetta taustoineen helli aurinko ja upea kevätsää. Turnausalue kuhisi aina vauvoista pelejä kannustamaan tulleisiin isovanhempiin. Buffasta sai herkkua mahan täydeltä ja arpajaisissa löytyi mitä mielenkiintoisimpia voittoja. Musiikki ja screenillä pyörivät turnausvalokuvat toivat lisätunnelmaa väkijoukkoon. Turnauksessa moni seuran juuri koulutetuista pelinohjaajista pääsi kokeilemaan tuomarointia ensi kertaa. Hienosti meni! Kiitos pelejä seuraamaan tulleille katsojille kannustavasta ilmapiiristä. Tänä vuonna turnausta tukemaan oli myös saatu upea määrä eri yrityksiä ja toimijoita.

Jussi Tapionlinna

Kentillä nähtiin upeita suorituksia, liikunnan riemua, joukkuehenkeä ja iloisia ilmeitä. Perinteitä kunnioittaen turnauksen vanhimman ikäluokan kilpa-sarjassa pelattiin ottelut molempina päivinä jatkopelejä myöten. Tänä vuonna Gnistanin oma P2013 joukkue oli tyly isäntä ja nappasi turnausvoiton. Finaalissa kovan vastuksen antoi Leki-Futis.

Antti Kämäräinen

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille ja kannattajille. Teitte turnauksesta ikimuistoisen! Turnauskuviin pääsette tutustumaan täältä: TURNAUSKUVIA ja tuloksiin täältä: Wapputurnaus23 (cupdom.com)

Hatunnosto turnausjärjestäjille P2013 ja P2014 huikeista järjestelyistä . Ensi vuoteen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.