Gnistan upeaan kotivoittoon

Gnistan kaatoi KJP:n 5-0 sunnuntai-illan kamppailussa. Läpi ottelun hallinneiden keltapaitojen maaleista vastasivat Senni Espo kertaalleen ja kahdesti osuneet Vera Saastamoinen sekä Siiri Koivula.

Gnistan lähti otteluun kahden kierroksen jälkeen kolme pistettä taskussaan. Avausottelusta oli tullut voitto PK-35/2:sta, mutta Toukolan Teräksen Betoni-joukkue oli niukasti parempi toisella kierroksella. Otteluun KJP:tä vastaan Gnistan tuli päättäväisesti ja nappasi lopulta selkeän kotivoiton Oulunkylän illassa.

Gnistan aloitti ottelun kontrolloiden pallonhallinnalla ja muutama läheltä piti tilanne nähtiin jo heti ottelun alkuminuuteilla. Gnistan avasi ottelun maalihanat 18. minuutilla, kun Siiri Koivulan kulmapotkun maalinedusta ruuhkasta Senni Espo laukoi pallon maaliin. Jatkoa tuli 25. minuutilla, kun jälleen kerran ottelun tehopelaajan Siiri Koivulan keskitys löysi maalin edustalta Vera Saastamoisen. Saastamoinen sijoitti pallon varmasti ohi KJP-maalivahti Erica Hernandez Seppäsen lukemiksi 2-0. Gnistanin toisen maalin jälkeen peli hieman tasoittui ja myös KJP:llä oli aivan jakson lopulla hyvä paikka 16-alueen sisällä, mutta Velma Oikarinen piti hyvällä torjunnallaan Gnistan-maalin puhtaana.

Toiselle jaksolle Gnistan tuli terävästi ja heti 53 minuutilla syntyi 3-0-maali upealla sommitelmalla. Vilma Lanki murtautui KJP-puolustuksen selustaan oikealta ja pelasi tyylikkään pallon puolustuslinjan ja maalivahdin väliin, josta Vera Saastamoinen ohitti maalivahdin yhden kosketuksen laukauksellaan. Kauan ei tarvinnut odotella 4-0-maalia vaan välittömästi seuraavalla minuutilla Gnistanin keskikentän moottori Nea Sunila liikkui päätyrajalle ja pelasi takaviistoon Siiri Koivulalle, joka ohitti KJP-maalivahdin painavalla laukauksellaan. Koivula viimeisteli vielä loppulukemat 5-0 upealla laukauksella 16-alueen ulkopuolelta.

Näin Gnistan nappasi ottelusta tärkeät kolme pistettä. Joukkueen seuraava ottelu on vieraskentällä, kun ensi perjantaina Loviisassa vastaan asettuu vahvasti sarjan kolmella voitolla aloittanut FC Loviisa. Gnistanin seuraava kotiottelu on sunnuntaina 21.5., kun vastaan tulee Nummelan Palloseura. Ottelu käynnistyy 20:15 jälleen miesten ottelun jälkeen. Miehillä on silloin vastassa klo 18:00 Mikkelin Palloilijat. Tervetuloa kannustamaan Gnistanin edustusjoukkueet voittoihin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.