Gnistan ja Hamata yhteistyöhön

Hamata Oy on itsenäinen Herbalife tuotteiden jälleenmyyjä. Gnistanin pelaajat saavat erinomaiset tuotteet palautumiseen ja suorituskykyyn.

Hamata Oy (Itsenäinen Herbalife Nutrition Jäsen) on kotimainen perheyritys omistajinaan Kristiina ja Veli-Matti Tala. Yritys viettää ensi vuonna 10 vuotisjuhlia. Hamata auttaa asiakkaitaan voimaan paremmin laadukkailla ja maukkailla Herbalife tuotteilla. Yritykseltä löytää oikeat tuotteet painonhallintaan, aktiivisten elämäntapojen tueksi sekä ihon hyvinvointiin. Gnistan saa Hamatalta laadukkaat tuotteet palautumiseen ja suorituskykyyn harjoitusten ja otteluiden aikana sekä niiden jälkeen.

Hamatan toimitusjohtajana myös toimiva Kristiina Tala kommentoi yhteistyötä.

– Olemme otettuja, että pääsimme yhteistyöhön Gnistanin kanssa ja tukemaan urheilijoiden aktiivista elämäntapaa tuomalla Herbalifen terveellisen ravitsemuksen sekä H24 urheilutuotteet heidän käyttöönsä. Tavoitteemme on edesauttaa urheilijoiden kilpailukykyä ja nopeampaa palautumista pelien rasituksesta.  Jaamme Gnistanin kanssa samat arvot ja haluamme olla toteuttamassa niitä joka päivä.

Gnistanin kapteenistoon kuuluva Kasperi Liikonen on erittäin mielissään uusista tuotteista.

– Kovien harjoitusten ja otteluiden jälkeen on ensiarvoisen tärkeää saada nopeasti palautuminen käyntiin. Herbalifen H24-tuotteilla saamme tämän onnistumaan ja nopeasti mm. hiilihydraatteja, proteiineja ja vitamiineja kehoon. Ensimmäiset kokemukset tuotteista ovat erittäin hyvät ja joukkue on mielissään uudesta kumppanuudesta.

Gnistanin kumppaneille, taustajoukoille ja katsojille tarjoamme verkkokaupastamme hamata.fi 10% alennuksen Herbalifen terveellisestä ravitsemuksesta, maailmanluokan urheilutuotteista sekä kauneustuotteista, kun ostot ylittävät 50 euroa koodilla Gnistan2023. Toimitus on kotimaassa ilmainen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.