Suomen Cup käyntiin keskiviikkona

Gnistan aloittaa urakkansa Suomen Cupissa kohtaamalla vieraskentällä VJS/2:n. Myyrmäen stadionilla pelattava ottelu käynnistyy kello 19:30.

Kausi on pyörähtänyt käyntiin Gnistanin osalta myönteisesti, sillä kahdesta sarjapelistä tilille on kertynyt täydet kuusi pistettä, vaikka pelillisesti keltapaidat ovat olleet vielä kaukana parhaasta vireestään. Ensimmäisten sarjapelien suurimpiin hahmoihin on kuulunut jo kaksi nollapeliä torjunut maalivahti Jiri Koski, joka torjui avausottelussa rangaistuspotkun ja teki toisessa ottelussa muutamankin tärkeän torjunnan.

VJS:n kakkosjoukkueen kausi Nelosessa on käynnistynyt niin ikään voittoisissa merkeissä. Vantaalaiset ovat voittaneet pelaamansa kaksi ottelua vakuuttavalla maalierolla 9-1. Peräti kahdeksan pelaajaa on jo avannut maalitilinsä Nelosessa, joten VJS/2 lähtee haastamaan Kipinää erittäin hyvävireisenä.

Suomen Cupissa VJS/2 on edennyt jopa vielä vakuuttavammin, sillä joukkue on selvittänyt Viikingit ja Ponnistuksen tieltään maalierolla 12-1. Cup-urakkansa aloittava Gnistan on kuitenkin haasteena aivan eri luokkaa kuin vitosdivaria pelaava Viikingit tai Nelosen Ponnistus.

Keskiviikkona pelattavan Suomen Cupin avauksen lisäksi Gnistan kohtaa lauantaina paikalliskamppailussa KäPan. Kahden ottelun viikosta johtuen keskiviikon ottelussa nähtäneen runsaasti kierrätystä, joten viime peleissä vähemmän vastuuta saaneet pelaajat pääsevät näyttämään taitojaan.

Gnistanin sarjakauden avausosuman iskenyt Luca Weckström kommentoi Suomen Cupin merkitystä seuraavasti.

– Suomen Cup on mielenkiintoinen turnaus, joka tarjoaa pienemmille joukkueille mahdollisuuden haastaa suurempia ja nähdä, kuinka he pärjäävät. Suomen Cup on edelleen tärkeä turnaus ja sillä on merkittävä rooli pelaajien uran edistämisessä.

Keskiviikon ottelusta Weckströmillä on selkeät odotukset.

– Tulevan pelin osalta VJS/2:a vastaan haemme tietenkin voittoa, jonka jälkeen käännämme katseet ja keskittymisen lauantain tärkeään sarjapeliin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.