Otteluennakko: Gnistan kohtaa KäPan harjoitusottelussa

Lauantaina haetaan asetelmia tulevan kauden paikalliskamppailuille Gnistanin ja KäPan iskiessä yhteen harjoitusottelun merkeissä. Ottelu potkaistaan käyntiin Myyrmäen stadionilla kello 15:15. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Gnistanin valmistautuminen tulevaan sarjakauteen on hyvässä vauhdissa. Ma Ykköscupin jälkeen Gnistan on pelannut toistaiseksi kaksi harjoitusottelua, joissa lukemat ovat olleet identtiset, mutta ottelun jälkeiset tunnelmat hyvin erilaiset.Maaliskuun ensimmäisessä ottelussa Kipinä kaatoi Myyrmäessä PKKU:n 4-0 ollen koko ottelun selkeästi vahvempi joukkue, mutta viime lauantaina Turussa kylmää kyytiä kun Veikkausliigakauteen valmistautuva Inter esiintyi Kupittaa 5:lla isännän ottein takoen tylyt 4-0 loppulukemat.

Huhtikuu korkataan harjoitusottelulla naapurikylän Käpylän Palloa vastaan. Viime kaudella nuoruuden intoa huokunut KäPa juhli sarjanousua ja luottaa tulevallakin kaudella pääasiassa omista B-junioreista nostettuihin lahjakkuuksiin. Valmentajana jatkavan Jordi Alujan on kuitenkin pyritty vahvistamaan Ykkösen tason kokemuksella. Turusta kasvattajaseuraansa palannut Juri Kinnunen oli iso kaappaus, jonka lisäksi viime vuodet Gnistania edustanut Pasi Forsman sonnustautuu jatkossa KäPan mustaan paitaan.

Gnistanin kokoonpanotilanne on parantumaan päin sarjakauden lähestyessä. Pikkuvammoista kärsinyt Jiri Koski sekä helmikuusta alkaen sivussa ollut Zachary Sukunda ovat harjoitelleet normaalisti joukkueen kanssa. Toni TakamäenEero Markkasen sekä koko talvikauden toistaiseksi missanneen Aaro Tiihosen paluu normaaliin harjoitteluun on lähellä. Nilkkavammaansa kuntouttava Tuukka Andberg sekä Jere Kujanpää ovat hekin hiljalleen palailemassa normaaliin harjoitteluun.

Päävalmentaja Joonas Rantasen mukaan harjoituksissa mennään lujaa sarjakauden lähestyessä. Rasituksesta huolimatta aiemmista peleistä lähdetään parantamaan.

– Eletään valmistautumiskauden fyysisesti kovimpia viikkoja, joten pelipäivinäkin on varmasti vielä väsymystä havaittavissa. Siitä huolimatta lähdemme parantamaan KäPaa vastaan edellisestä pelistä, jossa erityisesti tilanteenvaihdoissa olimme Interiä heikompia. Luonnollisesti myös enemmän maalintekopaikkoja on pystyttävä luomaan. Tietysti haluamme nähdä vielä mahdollisimman paljon pelaajia tositoimissa, joten vaihtoja nähdään varmasti runsaasti.

Mikäli et pääse paikan päälle, niin voit katsoa ottelun striimin kautta viiden euron maksua vastaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.