Kasper Hietanen täydentää Gnistanin maalivahtiosastoa

Vuonna 2005 syntynyt Kasper Hietanen siirtyy VJS:n organsaatiosta Gnistaniin 2+1-mallisella sopimuksella.

Vielä juniori-ikäisen Kasper Hietasen urapolku on kulkenut FC Espoon ja VJS:n kautta Gnistanin organisaatioon. Viime kaudella Hietanen pelasi VJS:n organisaatiossa B-juniorien SM-karsintaa ja Ykköstä.

Hietanen liittyi Gnistanin organisaatioon helmikuun alussa, jonka jälkeen hänet nähtiin A-juniorijoukkueen veräjänvartijana SM-karsintaottelussa HJK:ta vastaan. Hietanen harjoittelee kuitenkin edustusjoukkueen kanssa taistellen pelipaikasta yhdessä Jiri Kosken ja Otso Linnaksen kanssa.

Palloliiton alueleirityksissä mukana ollut maalivahti on hyvillä mielin monivuotisesta sopimuksestaan.

– Hyvillä mielin lähden pariin seuraavaan kauteen Gnistanin väreissä. Valmennus on laadukasta ja vaatimustaso treeneissä on ollut hyvää luokkaa. Muutenkin toiminta on tuntunut hyvin ammattimaiselta ja huolelliselta. Vaikka peliaikaa Ykkösessä ei ehkä heti ole runsain määrin saatavilla niin koen, että Gnistan on oikea askel urallani ja paras vaihtoehto kehityksen kannalta.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Hietasen sopimusta.

– Kasper on ulottuva ja hyvin torjuva maalivahti. Myös jalalla pelaamisessa on niitä ominaisuuksia, mitä nykyaikaiselta maalivahdilta edellytetään. Me näemme hänessä potentiaalia erittäin hyväksi pelaajaksi, joten pidempi sopimus on luonnollisesti hyvä asia.

Gnistan kohtaa ylihuomenna perjantaina Ykköscupin välierässä HIFK:n klo 18:00 Mustapekka Areenalla. Ennakkolipun pääset ostamaan Tiketistä tästä.

Varmista myös kausikorttisi tulevalle kaudelle tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.