Gnistan saavutti Palloliiton Laatujärjestelmän tason 4

Gnistan saavutti toimintansa kehittämisessä merkittävän virstanpylvään, kun se nousi Palloliiton Laatujärjestelmässä tasolle 4. Laatujärjestelmässä arvioidaan seuroja kokonaisuutena ja arviointi pitää sisällään niin urheilullisen tekemisen laadun, kuin myös hallinnon ja viestinnän kokonaisuudet.

Gnistanille nousu seuraavalle tasolle on osoitus laadukkaasta työstä, sillä vasta vajaa vuosi sitten seura nousi tasolle 3. Laatujärjestelmässä eteneminen on ollut pitkäjänteisen strategisen kehittämisen tulosta.

”Vaikka kyseessä on tietysti vain yksi tekemisemme laadun mittari, on se meille erittäin konkreettinen osoitus onnistuneista panostuksista kehittämistyöhön. Olemme nyt Laatujärjestelmän kahdella ylimmällä tasolla, joille ovat Suomessa yltäneet vain 19 seuraa läpi maan. Kiitos erinomaisesta työstä kaikille työntekijöillemme niin kentän laidalla kuin toimistollakin, ilman heitä tämä ei olisi ollut mahdollista”, Gnistanin hallituksessa Laatujärjestelmätyöstä vastannut jäsen Jyri Simola sanoo.

Laatujärjestelmä kannustaa kokonaisvaltaiseen kehittymiseen

Gnistan on ottanut viime vuosina useita konkreettisia askeleita kehitystyössään Laatujärjestelmän kannustamana. Laatujärjestelmän tasot paitsi tuovat konkreettisia hyötyjä esim. kilpailutoiminnassa ja tukimahdollisuuksien muodossa, ne ensisijaisesti tarjoavat työkaluja seuratoiminnan kehittämiseen.

Gnistanissa kehitystyötä on tehty monella saralla. Resursseihin on panostettu niin valmennuksessa kuin toimistossakin, valmennuslinjaa on uusittu ja kokonaisuudessaan seuran strategiaa johdetaan selkeämmin ja tavoitteellisemmin. Tämä työ on tuonut tulosta mm. jäsenmäärän kasvun sekä nuorempien ikäluokkien kilpailullisen menestyksen parantumisen muodossa, unohtamatta harraste- ja kuntojalkapallon kehittämistä sekä edustusjoukkueiden toimintaedellytyksiä.

”Laatujärjestelmässä eteneminen on osoitus siitä, että Gnistan on oikealla tiellä ja sen eteen on tehty hyvää työtä meillä jo pitkään. Vielä tason 4 saavuttamista tärkeämpää on se, että saamme vietyä kaikki kehittämistoimenpiteet myös konkretiaan toiminnassamme ja näkyviksi jäsenillemme. Lisäksi kehitystyömme luonnollisesti jatkuu ja kaikki toimenpiteet vievät meitä samaan suuntaan: kohti entistä yhtenäisempää ja vahvempaa Gnistania”, Gnistanin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.