Kuva: Juhani Järvenpää

Katsoja- ja lippuinfo Ykköscupin välierään Gnistan – HIFK

Ennakkoliput otteluun myy Tiketti. Lippuostoksille pääset tästä.

Ottelussa on käytössä Mustapekka Areenan pääkatsomo, jonne liput maksavat aikuisilta 12 € ja erityisryhmiltä sekä lapset 7-17-vuotiailta 10 €. Gnistanin kausikorttilaiset ovat saaneet sähköpostiin lippulinkin etuhintaiselle ottelulipulle 8 €:n hintaan. Mikäli ostit kausikortin tämän viikon aikana ja haluat ostaa otteluun etuhintaisen ottelulipun, niin ole yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun.

HIFK-kannattajille on varattuna oma katsomonosa curlinghallin puoleisessa päässä, jonne on sisäänkäynti viereisestä portista kiertäen stadionin pääkatsomo ja jäähalli. HIFK-katsomoon liput tulivat myyntiin hieman jälkikäteen, joten jos ostit jo pääkatsomoon lipun pääsee samalla ottelulipulla halutessaan myös HIFK-katsomoon omasta sisäänkäynnistä. Ottelussa on käytössä yläkerran anniskelukatsomo, joka on jaettu katsomonosille omiin tiloihin ja kulkureitteihin eri puolilta ylätasannetta.

Ottelulippuja saa ostettua myös paikan päältä pääkatsomon sisäänkäynniltä, mutta suosittelemme ruuhkien välttämiseksi ostamaan ottelulipun ennakkoon.

Stadionin portit aukeavat klo 17:00 ja ottelu alkaa klo 18:00. Gnistan Bar palvelee myös klo 17:00 alkaen.

Nähdään perjantaina Mustapekka Areenalla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.