Otso Linnas jatkaa Gnistanin maalilla

Maalivahti Otso Linnas ja Gnistan ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Gnistanissa kolmannen peräkkäisen kautensa aloittava 21-vuotias Otso Linnas debytoi miesten tasolla FC Espoossa kaudella 2020 pelaten lopulta 13 Kakkosen ottelua espoolaisten maalilla

Kaudella 2021 loukkaantumisista kärsinyt Linnas nähtiin pääasiassa A-juniorijoukkueen maalilla A-nuorten SM-karsinnoissa, mutta koko kauden edustusjoukkueen kanssa harjoitellut nuorukainen pääsi lopulta tekemään debyyttinsä Ykkösen tasollakin jatkosarjan päätöskierroksella vierasottelussa EIF:ä vastaan.

Viime kaudella Linnas käväisi keväällä lainalla Porvoon Futurassa, jossa kertyi neljä Kakkosen ottelua. Lainalta palattuaan Linnas harjoitteli läpi kauden edustusjoukkueen mukana ja pääsi lopulta tositoimiin kolmessa alemman jatkosarjan ottelussa kauden päätteeksi.

Tulevaan kauteen Linnas tähyää erittäin odottavaisin ja innokkain mielin.

– Tulevalta kaudelta on varmasti syytä odottaa edellistä enemmän. Saman valmennusryhmän jatkaminen ja joukkueen kehittyminen antavat loistavat lähtökohdat tulevaan kauteen. Nyt kevään aikana oppii tuntemaan uusia pelaajia ja tuntuu, että ryhmä on edeltäviä kausia tasapainoisempi. Odotan tulevan kauden olevan kaikin puolin onnistunut ja erinomaista jatkumoa viime kaudelle. Minä ja muut ilahdutamme taas pian kannattajia Ogelissa ja vieraissa. Luvassa on varmasti hyviä esityksiä ja iloista jalkapalloa!

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Linnaksen sopimusta.

– Odella alkaa nyt kolmas kausi Gnistanissa ja hän on ottanut vuosi vuodelta askeleita eteenpäin. Menneellä kaudella näimme Odelta hyviä esityksiä ja niitä on lupa odottaa myös tulevaisuudessa. Kilpailutilanne maalivahtiosastolla peliajasta on hyvä muiden pelipaikkojen tavoin.

Gnistanin sopimustilanne 29.1.2023:

Jiri Koski(mv)
Otso Linnas(mv)
Jean-Claude Mabinda
Henrik Ölander
Elton Maloku
Sampo Ala-Iso
Linus Kahisalo
Tuukka Andberg
Toni Takamäki
Konsta Rasimus
Maximo Tolonen
Luca Weckström
Kauri Koivunen
Jere Kujanpää
Hannes Woivalin
Medo
Zachary Sukunda
Topi Järvinen
Kasperi Liikonen
Joose Rahja
Momodou Sarr
Eero Markkanen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.