Lipunmyynti Ykköscupin kotimatsiin on käynnissä

Liput matsiin myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti.

Gnistan pelaa Ykköscupin lohkovaiheen ainoan kotiottelunsa lauantaina 21. tammikuuta, kun joukkue kohtaa Mikkelin Palloilijat Talin hallissa. Kamppailu alkaa klo 16.30. Lipunmyynti otteluun on nyt käynnissä ja pääset ostoksille tästä.

Gnistanin kauden 2023 kausikorttilaiset ovat saaneet sähköpostiinsa Tiketiltä viestin, jonka kautta he pääsevät ostamaan lipun alennettuun hintaan. Mikäli omistat Gnistanin kausikortin tulevalle kaudelle niin huomioithan, että kausarilaisten tarjous on voimassa vain ennakkomyynnin kautta. Portilla liput ovat saman hintaisia kaikille. Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.