VALMENTAJAESITTELYSSÄ: SEAN GAHAN

Irlannista kotoisin oleva Sean Gahan on liittynyt syksyn aikana Gnistanin riveihin. Sean on aiemmin tehnyt suuren osan valmennuksesta St. Patrick’s Athleticissa, jossa hän työskenteli enimmäkseen U17-valmentajana. Viimeiset 8 kuukautta ennen Suomeen muuttoa hän työskenteli Wexford Youths Women FC:n kanssa edustusjoukkueen päävalmentajana. Näiden roolien ohella hän on työskennellyt erilaisissa tehtävissä aina 4-vuotiaiden jalkapallon ensiesittelyistä aikuisten yliopisto -jalkapallojoukkueisiin asti. Gnistanissa Sean työskentelee P2012 Kilparyhmän päävalmentajana – ja haasteen apuvalmentajana sekä talenttivalmentajana pojille P11 – A-Juniorit (U20) ja tytöille T11 – B-Juniorit (U17).

Kysyimme Seanilta hänen odotuksistaan ja suunnitelmistaan Gnistanissa.

Olen innokas työskentelemään ulkomailla opintojeni ja UEFA A -lisenssin jälkeen ja Gnistanin tavoitteet kiinnittivät huomioni. Henkilökohtaisesti odotan innolla, että saan haastaa itseni valmentajana uudessa ympäristössä ja kehittää suomen kielen taitojani. Mikä tärkeintä; toivon antavani lisäarvoa lapsille, joiden kanssa minulla on onni saada työskennellä jalkapallo -innostukseni ja yksityiskohtien huomioimisen kautta.

Seanin terveiset Gnistan -perheelle:

Kiitos kaikille vieraanvaraisuudesta ​​sekä avuliaisuudesta ensimmäisten 3-4 kuukauden aikana! Seurassa on erityinen ilmapiiri, joka luo lapsille loistavan jalkapalloympäristön. Olen innoissani seuran ja lasten mahdollisuuksista, jos voimme säilyttää tämän intohimon ja keskittymisen.

 

Valmennuspäällikkö Chris Blake kertoo taustoja talenttivalmentajan palkkaamiselle.

Liian usein joukkueen tarpeet tai ’Voita hinnalla millä hyvänsä’ -mentaliteetti estävät erinomaisen oppimisen ja pelaajien kasvun. Pidämme IF Gnistanissa erittäin tärkeänä yksilöllisyyden kehittämistä joukkueen sisällä ja tiimimme valmentajat tekevät erinomaista työtä tämän ympäristön luomisessa. Ymmärrämme kuitenkin, että yksilöllisen huomion kiinnittäminen tiimiympäristössä ei ole aina mahdollista. Loimme Talenttivalmentaja -roolin varmistaaksemme, että kaikki Kilpa -pelaajat saavat yksilöllistä ja erityistä huomiota koko IF Gnistan -matkansa ajan.

Olimme varmoja, että Seanin positiivisuus, tieto ja kärsivällinen lähestymistapa sopisivat rooliin täydellisesti ja hyödyttävät suuresti IF Gnistanin perhettä.

Hän on aloittanut roolissaan innostuneesti ja laadukkaasti. Pelaajat ovat osoittaneet suurta sitoutumista, taitoa ja luovuutta hänen harjoituksissaan. On ollut ilo seurata tämän uuden kehitysmatkan alkua. Olen erittäin innoissani nähdessäni, minkä tason pelaajamme voivat saavuttaa.

Tervetuloa joukkoomme Sean!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.