VALMENTAJAESITTELYSSÄ: Gonçalo Pinto

Portugalin Lissabonista kotoisin olevalla Gonçalolla on laaja kokemus valmennuksesta aloitettuaan valmentamisen jo vuonna 2007 kotimaassaan. Hän on myös valmentanut Etelä-Afrikassa, missä hän aloitti teknisenä johtajana Dainfern Lions FC:ssä Johannesburgissa, samalla kun opetti paikallisissa valmistelevissa kouluissa, lukioissa ja paikallisessa korkeakoulussa. Tämän jälkeen ura jatkui CR Vasco da Gamassa Kapkaupungissa, jossa hän toimi video- ja suoritusanalyytikkona ja apuvalmentajana ammattilaisten 2. liigassa pelaavassa edustusjoukkueessa. Lisäksi hän valmensi U12-poikia heidän akatemiassaan. Viime vuodet Gonçalo valmensi Kanadassa Vancouver Whitecaps FC:ssä (MLS) mm teknisen johtajan apulaisena sekä päävalmentajana Akatemiakeskuksessa. Tämän ohella hän toimi teknisenä johtajana Lethbridge Soccer Associationissä.

Gnistanissa Gonçalo tuo laajaa osaamistaan poikien B-juniori joukkueeseen ja P2010 Haasteryhmään vastuuvalmentajan roolissa sekä P2012 Kilparyhmään avustavana valmentajana.

Portugalilainen toivoo, että voi vaikuttaa pelaajiin pitkällä kokemuksellaan, tietämyksellään sekä ammattitaidollaan. Hän odottaa myös innolla uusien suhteiden luomista pelaajien, vanhempien ja  muiden valmentajien kanssa uudella polullaan Gnistanissa.

Gonçalon terveiset Gnistan -perheelle:

I would like to take this opportunity to share with everyone how delighted I am to join IF Gnistan. I’m very excited and want to thank everyone for making me feel so welcome in my 1st month here in Finland! From previous talks with Coaching managers Niclas and Chris and now, observing how the organization has grown and developed since they’re involved, it is a fantastic opportunity to be part of a forward thinking, and ever-growing club.

Welcome to the club Gonçalo!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.