Kuva: Mikko Soimakallio

Topi Järvinen jatkaa Gnistanin hyökkäyksessä

Kokenut Topi Järvinen on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka sisältää option myös kaudesta 2024.

JJK:n juniorikoulusta pelaajaksi kasvanut 28-vuotias Topi Järvinen liittyi Gnistaniin huhtikuussa 2021. Keltapaidassa viettämiensä kausien aikana Järvinen on ollut kokoonpanossa 43 ottelussa, joissa on syntynyt kuusi osumaa. Gnistanin ohella kokenut laitahyökkääjä on pelannut Ykköstä Jaron, AC Kajaanin ja JJK:n riveissä yhteensä 65 ottelun verran osuen tolppien väliin 18 kertaa. Kasvattajaseuransa JJK:n paidassa Järvinen pääsi ottamaan tuntumaa myös pääsarjatason pelikenttiin. Kausien 2012-13 aikana tuolloin vielä vajaa parikymppinen nuorukainen pelasi 31 ottelua Veikkausliigassa päästen kertaalleen maalin makuun molemmilla kausilla.

Tuleva kausi on Järvisen kolmas keltanutussa. Seurassa hyvin viihtyvä hyökkääjä on erittäin mielissään jatkosopimuksesta.

– Erittäin hyvät fiilikset jatkaa Gnistanissa! Olen viihtynyt Kipinässä todella hyvin ja Oulunkylä alkaa tuntua jo toiselta kodilta vaikka en itse ihan Ogelin suunnalla asustakaan. Jatkosoppari oli tosi luontainen ratkaisu kun elämä pyörii Helsingissä ja viihdyn seurassa niin hyvin. Gnistan oli ensisijainen vaihtoehto ja muita seuroja en sen vuoksi oikeastaan edes harkinnut kun seurakin halusi jatkoa.

Viime kaudella Järvinen oli kokoonpanossa 18 ottelussa, mutta peliminuutit jäivät useissa otteluissa vähiin. Kausi päättyi jo elokuussa tulleeseen loukkaantumiseen. Kaudesta jäi Järviselle isosti hampaankoloon.

– Omalta osaltani kaudesta tuli ihan täysi pannukakku elokuussa sattuneen loukkaantumisen myötä ja sitä ennenkin omat otteet jättivät paljon parantamisen varaa. Harmittaa kuitenkin kovasti, että en loukkaantumisen vuoksi pystynyt auttamaan joukkuetta kauden tärkeimmillä hetkillä.

– Joukkueena emme pystyneet pelaamaan omalla tasollamme kauden loppupuoliskolla, minkä johdosta asettamamme tavoitteet jäivät saavuttamatta. Uskon kuitenkin, että tulevalle kaudelle saamme erittäin kilpailukykyisen joukkueen ja taistelemme taas sarjan kärkipäässä, toteaa Järvinen luottavaisena ja lähettää vielä terveisiä Kipinä-yhteisölle:

– Toivottavasti yleisö löytää taas sankoin joukoin tiensä Ogelin katsomoon niin päästään yhdessä nauttimaan voitoista ja maailmanluokan maaleista!

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Järvisen sopimusta.

– Topi teee lujasti töitä joukkueen eteen ja lyö itsensä aina täysillä likoon. Menneestä kaudesta Topille jäi varmasti sopivasti hampaankoloon ja sitä kautta haluja näyttää parasta osaamista.

Gnistanin sopimustilanne 23.11.

Jiri Koski
Tuukka Andberg
Henrik Ölander
Sampo Ala-Iso
Elton Maloku
Luca Weckström
Maximo Tolonen
Topi Järvinen

Kausikortit tarjouksessa 12.12. saakka! Suuntaa ostoksille Tikettiin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.