Kuva: Kalevi Hämäläinen

Jiri Koski ja Gnistan jatkosopimukseen

Jiri Koski on solminut Gnistanin kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Tammikuussa 2021 Gnistaniin liittynyt Jiri Koski aloittaa jo kolmannen kautensa Kipinän maalin suulla. Viime kaudella 27-vuotias veräjänvartija pelasi kaikkiaan 24 Ykkösen ottelua merkkauttaen kuusi nollapeliä, jonka lisäksi maali pysyi puhtaana myös ainoassa pelatussa Suomen Cupin ottelussa Grankulla IFK:ta vastaan. Ennen Gnistania kokenut kassari on pelannut Ykköstä EIF:n ja KTP:n paidassa yhteensä 59 ottelua. Ennen aikuisuraansa Koski käväisi tutustumassa kansainväliseen jalkapallokulttuuriin Euroopan isoihin jalkapallomaihin kuuluvassa Tanskassa Vejlen organisaatiossa.

– Kiva päästä taas treenaamaan ja hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Kun Veikkausliigasta ei ollut pelipaikkaa tarjolla niin Ykkösen tasolla Kipinä oli ehdoton ykkösvaihtoehto, kommentoi Jiri Koski jatkoaan joukkueessa.

Viime kaudella alkukausi sujui joukkueelta ja Koskelta erinomaisesti. Joukkue nousi parhaimmillaan sarjan piikkipaikalle ja Koski keikkui nollapelitilastojen kärkitiloilla. Runkosarja päättyi kuitenkin lopulta kirvelevästi karsiutumiseen kuuden parhaan joukosta aivan viime metreillä. Suunnitelmien mukaan menneistä alemman jatkosarjan peleistä huolimatta määrätietoiselle maalivahdille jäi paljon hampaankoloon viime kaudesta.

– Viime kaudelta harmittaa tietenkin loppukauden sulaminen. Kunhan tässä saadaan ensin lomat vietettyä niin isoin tavoitteemme on varmasti onnistua viime kautta paremmin!

Jiri Koski nousi viime kaudella kannattajien suosikkipelaajien joukkoon. Maalivahti haluaakin lähettää terveisiä kannattajille tuoreeltaan jatkosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

– Asiantuntijaparven kannattajille kiitokset vielä viime kaudesta. Pitäkää lippu korkealla ja paidat päällä. Kunhan pääsen käymään parvella niin keksitään uusi voittolaulu yhdessä, jota päästään huutamaan ensi kaudella.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Kosken jatkosopimusta.

– Jiri on kokenut pelaaja ja aloittaa jo kolmannen kautensa Gnistanissa, joten hän on tärkeä palanen jatkuvuutta. Jiri otti menneellä kaudella askeleita eteenpäin ja uskon, että näin voi tapahtua myös tulevalla kaudella vaikka kyse onkin kokeneesta pelaajasta.

Sopimustilanne 14.11.

Jiri Koski
Tuukka Andberg
Henrik Ölander
Sampo Ala-Iso
Elton Maloku
Luca Weckström

Gnistanin joukkue rakentuu hyvää vauhtia. Hoida pakolliset alta ja suuntaa kausikorttiostoksille Tikettiin! Ostoksille pääset tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.