IF GNISTANIN KAUDEN 2022 VUOSIJUHLA

Gnistanin vuosijuhlassa yleisöennätys.

Gnistanin perinteistä vuosijuhlaa päästiin viettämään 16.11. muutaman koronavuoden jälkeen jälleen Oulunkylän yhteiskoululle. Ja mikä ilo oli nähdä niin monta Gnistan -perheen jäsentä paikalla. Kaikkien aikojen yleisöennätys kielii varmasti ainakin osittain siitä, että halutaan taas nauttia yhteisöllisyydestä ja että asioita tehdään oikein. 400 hengen tapahtuma -järjestelyistä pitivät huolta T2010 ja P2011 joukkueet taustoineen.

IF Gnistan ry puheenjohtaja Risto Murto toimi illan isäntänä tuttuun tapaan. Yllätysesiintyjäksi olimme saaneet paikalle freestyle-jalkapalloilija Minna Marlon. Minna viihdytti yleisöä tempuillaan sekä houkutteli juhlaväen seasta pelaajia ja valmentajia näyttämään omia kikkojaan. Huikean rohkeita ja taitavia pallotaitureita nähtiinkin.

Juhlassa palkittiin pelaajia, valmentajia ja muita henkilöitä taitokisamitalein, seura- ja joukkuepalkinnoilla sekä Gnistanin kiertopalkinnoilla. Kauden aikana saatiin kokea huikeita menestystarinoita ja onnistumisia. Onnittelut kaikille palkituille ja kiitos ihan jokaiselle viime kaudesta. Tehdään seuraavasta vielä upeampi!

Gnistanin kiertopalkintojen saajat:

Vuoden pelaaja: Fabien de Abreu, Miesten edustusjoukkue

Vuoden juniori (tyttö): Onerva Martikainen, T2007

Vuoden juniori (poika): Luca Weckström, A-juniorit ja Miesten edustusjoukkue

Vuoden D -juniori (tyttö): Elina Haltia, T2010

Vuoden D -juniori (poika): Kosmo Launiala P2010 (P2009)

Vuoden Kipinäperhe: perhe Hakala

Vuoden Toimihenkilö: Toni Ranta

Vuoden Pisaramalja: Ahti ”Ade” Rantanen

Vuoden juniorivalmentaja: Harzal Karim

Vuoden valmentaja: Nikos Kalaitzis

Vuoden Jonten pytty: T2007/08

Vuoden joukkue: P2010

Lisää tunnelmia sekä Seura- ja joukkuepalkintojen saajat ja Taitokisamerkin ansainneet löytyvät koottuna Instagram – tililtämme täältä: Kooste Gnistan vuosijuhlasta 16.11.2022

Kuvat: Mikko Soimakallio, Nina Lehtonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.