Otteluraportti: PK-35 vahvempi paikalliskamppailussa

Viime viikolla sarjapaikkansa jo varmistanut Gnistan matkasi lauantaina Vantaanjoen yli kauden kolmanteen paikallisotteluun Pihlajamäkeen. Gnistan hallitsi pitkälti ottelutapahtumia, mutta ei onnistunut maalinteossa ja PK-35 vei pisteet.

Gnistan otti ottelussa pallonhallinnan itselleen alkuvihellyksestä asti ja onnistui ensimmäisellä jaksolla pitämään PK:n pitkälti pois Otso Linnaksen vartioimalta Gnistan-maalilta.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella sinisissä vieraspaidossaan esiintynyt Gnistan onnistui luomaan muutamia lupaavia tilanteita, mutta varsinaisten maalipaikkojen luominen tuotti vaikeuksia ensimmäisellä puoliskolla myös vierasjoukkueelle.

Toinen jakso käynnistyi ensimmäisen tavoin Gnistanin hallinnalla, mutta nyt kontrolli alkoi tuottaa myös parempia maalipaikkoja. Parhaan tilanteen järjesteli Maximo Tolonen hienolla syötöllä Jyri Kiurulle, mutta Gnistan-kärki ei onnistunut ohittamaan PK-35:n maalilla hyvin pelannutta Juuso Tammista.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa 79 minuutille. Olmes Garcia nousi korkeimmalle pitkään PK:n avaukseen ja puski Nuutti Tykkyläisen yksin läpi. Tykkyläinen ei jättänyt Otso Linnakselle mahdollisuuksia vaan sijoitti varmasti pallon takanurkkaan.

Heti maalin jälkeen Gnistan oli todella lähellä tulla tasoihin. Medo vapautti kauniilla syötöllä Kiurun jälleen läpi, mutta Kiurun nosto Tammisen yli kilahti harmittavasti tolppaan.

Kovasta yrityksestä huolimatta tasoitusmaalia ei viimeisellä kympillä nähty, joten kauden kolmas paikallisottelu päättyi ensi kaudeksi sarjatasoa Kakkoseen vaihtavan PK-35:n voittoon.

Gnistan-luotsi Joonas Rantanen oli luonnollisesti pettynyt kamppailun jälkeen.

– Kokonaisuutena pelin vauhti oli matala ja tappio pettymys kun ottelutapahtumat antoivat mahdollisuuden voittaa. Hukattiin omat paikkamme ja yllipäätänsä viimeinen silaus puuttui. Haluamme päättää kauden voittoon ensi viikon lauantaina ja katseet otetaan siihen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.