Luca Weckström jatkaa keltapaidassa

Gnistan on lunastanut Weckströmin sopimuksessa olleen jatko-option kaudesta 2023.

19-vuotias Luca Weckström liittyi Gnistanin miehistöön Hongan organisaatiosta, jossa hän vietti viisi vuotta eri junioritasoilla voittaen muun muassa B-juniorien SM-kultaa kauden 2020 päätteeksi. Gnistanissa Weckström vakuutti valmennusjohdon alkuvuodesta pelatuissa Ykköscupin otteluissa eikä hän arastellut lainkaan kesän Ykkösen otteluissakaan. Erinäisten loukkaantumisten vuoksi hyökkääjä oli kokoonpanossa vain 10:ssä Ykkösen kamppailussa, joissa hän iski kaksi osumaa. Ykkösen sarjapelien ohella Weckström on nähty kauden aikana A-juniorien avainpelaajana aina pelikunnossa ollessaan.

Hyökkääjä on iloinen jatko-optionsa lunastamisesta.

– Hyvät fiilikset on! Haluan pystyä todistamaan taitoni valmennukselle, joukkuetovereille ja faneille.

Weckström on nauttinut ajastaan Gnistanin paidassa rikkonaisesta kaudestaan huolimatta. Aina kokoonpanossa ollessaan nuorukainen on esittänyt ennakkoluulottomia otteita, mutta hän tietää pystyvänsä vielä parempaan.

– Pelaaminen Gnistanin paidassa tuntui heti ensimmäisestä ottelusta lähtien luonnolliselta. Tiedän kuitenkin, että pystyn parempaan ja ottamaan paikkani aloituskokoonpanosta. Muutama isompi loukkaantuminen valitettavasti myös kuluneelle kaudelle osui ja esti hyvän pelivireen löytämisen.

Tulevaisuudessa Weckström haluaa ennen kaikkea välttää loukkaantumiset. Määrätietoisella nuorella miehellä on muutenkin kovat tavoitteet tulevan varalle.

– Ensi kaudella yritän kaikkeni, etten joutuisi olla peleissä katsomon puolella enää. Kovia otteita, hienoja suorituksia, maaleja ja niiden ohella ”kauniita” tuuletuksia tulette minulta ensi kaudella näkemään.

Myös Gnistan-luotsi Joonas Rantanen oli tyytyväinen Weckströmin jatkosta.

– Luca kehittyi kauden aikana ja ehti väläyttää osaamistaan jo Ykkösen peleissä ennen loukkaantumistaan. Töitä on tietysti tehtävä mutta näemme Lucassa paljon potentiaalia, joten on hienoa että hän jatkaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.