Gnistanin try-out ja avoimia harjoituksia viikoilla 41 ja 43

Lokakuussa voit tulla kokeilemaan pelaamista Gnistanissa. Pelaajapolku on rakennettu junioreista aina edustusjoukkueisiimme asti, joiden kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä. Gnistan on kehittänyt pelaajien kilpapolkua usean vuoden aikana, joka nyt alkaa tuottaa tulosta. Teemme jatkuvasti töitä sekä pelaajien, että valmentajien kehittymisen eteen. Kilpajoukkueissamme toimii koulutettuja valmentajia ja joukkueet harjoittelevat pääosin Mustapekka Areenalla. Joukkueet osallistuvat myös säännöllisesti kansainvälisiin turnauksiin, jotta näemme vertailupohjaa muihin ja pelaajat saavat uusia kokemuksia erilaisista ympäristöistä.

Gnistan kilpapolun tavoite on kehittää yksilöistä tulevia eliittipelaajia. Haluamme kehittää pelaajiemme pallonhallinta taitoja, haastamaan vastustaja kentällä sekä pelaamaan rohkeasti. Tavanomaisen harjoittelutoiminnan lisäksi seura toimii yhteistyössä Urhea-toiminnan sekä erilaisten erikoisosaajien kanssa. Haluamme tuottaa korkeatasoisia pelaajia niin kansalliselle kuin kansainväliselle tasolle.

Tervetuloa mukaan Gnistanin kilpajoukkueiden try-out harjoituksiin! T2010, T2011 ja T2012/13 järjestetään avoimet harjoitukset mukaan haluaville. Harjoitukset järjestetään alla olevan aikataulun mukaisesti. Täytä lomake ennen kuin tulet harjoituksiin TÄSTÄ. Jos harjoitusajat ja -paikka muuttuvat, niin otamme yhteyttä pelaajiin sähköpostin kautta.

Lisätietoja try-outeista voi kysellä valmennuspäälliköiltämme:

Chris Blake (U12-U20) p. 050-3306445 tai [email protected]

Niclas Nortemo (U9-U11) p. 044-9220481 tai [email protected]

https://gnistan.fi/try-out

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.