Kuva: Kalevi Hämäläinen

Samu Volotinen ja Elton Maloku lähtevät lainalle

Samu Volotinen siirtyy loppukauden mittaiselle lainalle Pargas IF:n riveihin. Elton Maloku puolestaan pelaa loppukauden lainalla Futurassa.

Kaudeksi 2021 Gnistaniin siirtynyt Samu Volotinen on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle, sillä toistaiseksi tilille on kertynyt ainoastaan yksi pelattu Suomen Cupin ottelu HJK Klubi 04:aa vastaan. Volotisen lainannut PIF on jämähtänyt sarjan viimeiseksi, jonka lisäksi se on päästänyt toistaiseksi eniten maaleja sarjassa, joten Paraisilla peliaikaa ja vastuuta on todennäköisesti kosolti luvassa.

Siirtoikkuna umpeutuu viikonlopun aikana, jonka jälkeen lainapelaajia ei enää voi kutsua takaisin. Loppukauden ajan Gnistanin maalivahtikolmikon muodostavat Jiri Koski, Otso Linnas ja Niklas Nousiainen. Heistä Linnas kävi lainasopimuksella hakemassa kokemusta miesten peleistä Futuran maalin suulla. Toukokuun aikana kertyikin neljä pelattua ottelua, joista Futura voitti kaksi ja hävisi kaksi. Kakkosen pelien ohella Linnas on ollut useassa ottelussa Kipinän kokoonpanossa varamaalivahdin roolissa. Viime kaudella FC Espoota edustanut Nousiainen on pelannut tällä kaudella A-juniorien veräjällä yhdeksän SM-karsintaottelua sekä yhden Ykkösen ottelun.

Niin ikään pienelle vastuulle Gnistanissa jäänyt 18-vuotias laitapuolustaja Elton Maloku siirtyy loppukaudeksi lainalle Porvoon Futuran riveihin. Kehityksen kannalta tärkeitä peliminuutteja on tarjolla todennäköisesti Malokullekin, sillä porvoolaiset taistelevat tiukasti sarjapaikkansa puolesta tasaisessa Kakkosen A-lohkossa. Malokun sopimus Gnistanissa jatkuu kauden 2023 loppuun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.