Otteluraportti: Gnistan nappasi tärkeän voiton KTP:ta vastaan.

KTP siirtyi ottelun alussa nopeasti johtoon, mutta Gnistan nousi ohi ja vankisti asemaansa Ykkösen sarjataulukon kärkipäässä. Ottelua oli saapunut seuraamaan komeat 806 katsojaa.

Sunnuntai-illan kamppailu Oulunkylän Mustapekka Areenalla alkoi vierasjoukkue KTP:n hallinnalla ja 11. peliminuutilla kotkalaiset siirtyivät johtoon Santeri Steniuksen maalilla. Heti perään Stenius oli läheltä lisätä vieraiden johtoa, mutta laukaus läheltä pysähtyi maalitolppaan.

Gnistan pääsi kuitenkin peliin mukaan 20. minuutilla, kun Maximo Tolonen tykitti kaukaa pelin tasoihin. Tasoitusosuman jälkeen Gnistan sai paremmin otetta pelistä ja lisää oli tulossa, kun Yoshiaki Kikuchi laukoi kaukaa isännät 2-1-johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty, joten tauolle lähdettiin Gnistanin maalin johdossa.

Ottelun toinen puoliaika alkoi tasaisesti. Ensimmäinen maalipaikka nähtiin 10 minuutin pelin jälkeen, kun Luca Weckström taituroi itselleen hyvän vetopaikan, mutta KTP-vahti Anton Lepola venyi torjuntaan. Muutoin KTP piti enemmän palloa hallussaan jakson edetessä, vaikkakaan joukkue ei maalipaikkoja saanut luotua.

Kokonaisuudessaan ottelun toisesta puoliajasta muodostui melko sekava sekä vaisu. KTP:n hyökkäykset pysähtyivät kerta toisensa jälkeen Gnistan-puolustukseen. Kotijoukkue puolestaan kyttäsi mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin, mutta niistäkään ei syntynyt merkittäviä maalipaikkoja. Kolmen minuutin lisäajan jälkeen tulostaululla komeili lukemat 2-1, joten isot pisteet jäivät Oulunkylään.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen oli tyytyväinen ottelun antiin.

– Ensimmäinen vartti oli todella vaikea, jonka jälkeen paransimme selkeästi. Saimme paineen palloon ja liikutimme itse palloa hyvin. Hienojen maalien jälkeen puolustimme tasapainoisesti ja olimme pallon kanssa järkeviä. Tämä oli iso työ pelaajilta ja siitä palkintona erinomainen voitto.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.