Momodou Sarr Gnistanin hyökkäykseen

Gnistan vahvistaa hyökkäyspäätään Ilveksestä Oulunkylään siirtyvällä Momodou Sarrilla loppukauden mittaisella sopimuksella.

Vuonna 2000 syntynyt 22-vuotias Momodou Sarr on läpikäynyt VPS:n junioripolun debytoiden miesten sarjoissa 18-vuotiaana pelaten kolme Veikkausliigan ottelua vaasalaisten riveissä. Sarr on pelannut Veikkausliigaa VPS:n ja Ilveksen paidassa kaikkiaan 64 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia. Pelaamiensa pääsarjaotteluiden ohella nopeaksi ja älykkääksi hyökkääjäksi luonnehdittu Sarr on pelannut 21 ottelua Ykkösessä VPS:n paidassa kaudella 2020, joissa syntyi kolme maalia. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Sarr on esiintynyt kahdesti.

Ennen Gnistaniin liittymistään Sarr ehti pelata tällä kaudella 11 Veikkausliigan ottelua Ilveksen paidassa, mutta varsin vähäinen vastuu toi miehen ainakin loppukaudeksi keltapaitaan. Monikäyttöinen hyökkääjä pystyy pelaamaan niin keskus- kuin laitahyökkääjänkin tontilla.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen on tyytyväinen hyökkäyspään vahvistuksesta.

– Hienoa saada Mudu loppukaudeksi mukaan. Juoksuvoimaisena pelaajana hän tuottaa uhkaa syvyyteen ja boksiin sekä pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laiturina vähän eri roolituksissa. Meille oli myös tärkeää löytää pelaaja, joka on heti valmis pelaamaan eikä tarvitse erikseen ”preseasonia”.

Innolla joukkueen mukaan liittyvä Sarr lähetti terveiset Gnistanin kannattajille.

– Gnisuun tuon voittamisen halua ja vaarallisia tilanteita. Nähdään areenalla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.