Gnistan ja Oulunkylän Autokoulu jatkavat yhteistyötä

Monivuotinen yhteistyö on ollut mielekästä ja toimivaa molemmille osapuolille.

Gnistan ja Oulunkylän Autokoulu aloittivat yhteistyön jo kaudella 2019. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja kumppanuus jatkuu myös tälläkin kaudella. Oulunkylän Autokoulu tarjoaa monipuolisia henkilöautokursseja ja palveluita mm. B-kurssi EAS:n, riskikoulutuskurssin ja pimeänajon simulaattorilla. Yritys pitää toimistoaan aivan Oulunkylän ytimessä Tapio Rautavaaran puiston kupeessa. Gnistanlaisilla on mahdollisuus saada B-kurssi EAS tarjoushintaan. Oulunkylän Autokoulu tekee myös yhteistyötä Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa.

Oulunkylän Autokoulun toimitusjohtaja Jussi Miskala kommentoi kumppanuutta.

– On upeaa tehdä yhteistyötä Gnistanin kanssa ja olla mukana tukemassa paikallista jalkapalloseuraa.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi on iloinen kumppanuuden jatkuessa.

– Oulunkylän Autokoulu on ollut jo useamman vuoden ajan meidän kumppaneita ja yhteistyö heidän kanssa on ollut aina mielekästä ja sujuvaa. Paikallisuus yhdistää meitä. Haluamme omalta osaltamme olla lähellä paikallisia yrittäjiä ja luomassa arvoa heille.

Tutustu tarkemmin ja varaa ajokurssi Oulunkylän Autokoulun verkkosivuilta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.