Kuva: Kalevi Hämäläinen

Gnistan ja MP tasasivat pisteet Mikkelissä

Gnistan nousi ottelussa tasoihin loppuhetkillä Fabian de Abreun osuttua kulmapotkun jälkitilanteesta.

Sateisessa Mikkelin urheilupuistossa pelattu Ykkösen kamppailu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja ensimmäinen maalipaikka nähtiin 7. minuutilla, kun Topi Keskinen murtautui vasemmalta sisään, mutta laukaus läheltä pysähtyi Gnistan-vahti Jiri Koskeen. Gnistan oli lähellä siirtyä johtoon 21. peliminuutilla Topi Järvisen lauottua pallon isäntien maaliin, mutta tilanne osoittautui kuitenkin niukasti paitsioksi ja näin peliä jatkettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Kokonaisuudessaan ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen. Maalipaikoissa MP oli hienoisesti niskan päälle, mutta hyökkäysten viimeiset ratkaisut jäivät kehnoiksi kentän molemmissa päädyissä, joten tauolle lähettiin 0-0-tilanteessa.

Vierasjoukkue Gnistan aloitti terävästi toisen puoliajan ja sen alussa joukkueelle avautui muutama hyvä mahdollisuus maalintekoon. Tästä huolimatta MP vastasi kuitenkin ottelun ensimmäisestä osumasta, kun hyvän ottelun pelannut Topi Keskinen karkasi läpiajoon ja viimeisteli varmasti päivän ensimmäisen maalin.

Maalin jälkeen Gnistan jatkoi hallintaansa ja noin kymmenen minuuttia ennen pelin loppumista vaihdosta kentälle tulleelle Douglas Caélle avautui loistava paikka maalintekoon, mutta veto läheltä pysähtyi MP-puolustukseen. Gnistanin painostus palkittiin lopussa, kun Fabian de Abreu laukoi pallon kotijoukkueen maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta juuri ennen lisäajan alkamista. Maali jäi ottelun viimeiseksi, joten pisteet menivät jakoon lukemin 1-1.

Päävalmentaja Joonas Rantanen oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen otteluruuhkan keskellä.

Pelasimme tänään ehjän pelin ja erityisesti toisella jaksolla ottelu oli meidän kontrollissa. Päästetty maali ja sitä edeltävä hetki olivat tietysti heikosti pelattu ja näistä meidän on päästävä eroon. Kaiken kaikkiaan raskaan viikon päätteeksi olen tyytyväinen siihen kuinka kokosimme itsemme tähän matsiin ja saimme hyvän peli-ilmeen päälle. Keskiviikkona on edessä hieno matsi ja teemme kaikkemme, että olemme jälleen valmiita pelaamaan.

Gnistan kohtaa tulevana keskiviikkona kolmen pisteen päässä olevan sarjakärki Turun Palloseuran. Ottelu alkaa klo 18:30 Mustapekka Areenalla. Ennakkoliput otteluun myy Tiketti. Tervetuloa kannustamaan Gnistan voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.