Gnistan ja Hiisi Homes & Hotels yhteistyössä

Gnistan hyödyntää Hiisi Homesin tilapäiskoteja väliaikaisissa asumistarpeissa.

Gnistan ja Hiisi Homes & Hotels ovat tehneet yhteistyötä jo useamman kauden ajan. Hiisi Homesin Pohjois-Haagan ja Lassilan kupeessa sijaitseva Hiisi Homes Helsinki Haaga on toiminut hyvänä tukikohtana kauempaa saapuneille niin pelaajille kuin organisaation muillekin jäsenille. Hiisi Homes Helsinki Haagasta on vain kivenheitto Oulunkylän liikuntapuistoon. Hiisi Homes & Hotelsilla on jo useita kohteita pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

Hiisi Homes & Hotelsin yrittäjä ja kaupallisista toiminnoista vastaava Markus Veikkolainen kommentoi syventynyttä yhteistyötä Gnistanin kanssa.

– On ilo tehdä yhteistyötä saman arvomaailman jakavan organisaation kanssa, joka toiminnallaan on edistämässä oman yhteisönsä hyvinvointia. Arvomaailmamme kohtaavat hyvin IF Gnistanin kanssa sillä molemmilla perhe ja oma yhteisö ovat keskiössä. Molemmat organisaatiot ovat hyvässä matkassa vastuullisuusasioissa ja jatkuva kehittyminen ohjaa toimintaa.

IF Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi kommentoi yhteistyötä.

– Olemme jo useamman kauden ajan hyödyntäneet Hiisi Homesin palveluita. Ne ovat olleet oikein käytännöllisiä. Koko prosessi Hiisi Homesin kanssa on aina sujunut joustavasti ja palvellut meidän tarpeita erinomaisesti. Pelaajat ovat olleet oikein tyytyväisiä huoneistoihin ja lisäksi asuntojen sijainnit ovat keskeisiä ja hyviä. Olemme innoissamme yhteistyöstä, jota olemme tällä kaudella päässeet vielä syventämään.

Katso Sampo Ala-Ison majoittumisesta tehty video keväältä: https://www.youtube.com/watch?v=zKKAuaovzvY

Tutustu Hiisi Homes & Hotelsin palveluihin täältä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.