Kuva: Kalevi Hämäläinen

Otteluraportti: HJK Klubi 04 pudotti Gnistanin Suomen Cupista

Kakkosen HJK Klubi 04 oli keskiviikkoiltana vahvempi ja pudotti Gnistanin Suomen Cupin neljännellä kierroksella. Gnistanin ainokaisesta vastasi Maximo Tolonen.

HJK Klubi 04 tuli otteluun vauhdilla ja onnistui luomaan tilanteita Gnistanin maaleille erityisesti kotijoukkueen vasemman laidan kautta. Ensimmäisistä maalipaikoista Gnistan-puolustus ja maalissa pelannut Samu Volotinen vielä selvisivät, mutta 9 minuutin kohdalla Aaro Toivonen pääsi sijoittamaan vapaasti Volotisen torjunnasta tulleen paluupallon verkkoon.

Avausmaalikaan ei vielä kunnolla herättänyt keltapaitoja peliin vaan Klubi 04 jatkoi vahvaa hyökkäyspeliään ja noin kymmenen minuuttia myöhemmin palloa kaivettiin jälleen Gnistanin maalista. Tälläkin kertaa näppärä murtautuminen tapahtui vasemmalta, josta pallo pelattiin maalin eteen Anton Aaltoselle, joka viimeisteli Klubin jo kahden maalin johtoon.

Kohti ensimmäisen jakson loppua Gnistanin hyökkäyspeli näytti piristymisen merkkejä, mutta muutamista laukauksista huolimatta kavennusosumia ei nähty.

Tilanne synkkeni Gnistanin kannalta entisestään toisen jakson alussa, kun kompurointi puolustuksessa vapautti Daniel Rökmanin vastakkain Volotisen kanssa. Ensimmäisen yrityksen Gnistan-vahti selvitti, mutta Rökman ehti omaan paluupalloon ensimmäisenä ja siirsi pallon verkkoon.

Kolmen maalin takamatkalle jäänyt Gnistan sai kavennettua pelin 3-1 lukemiin 56 minuutin kohdalla. Yoshiaki Kikuchi pelasi kulmapotkusta ovelan syötön etualueelle Maximo Toloselle, joka laukoi pallon tarkasti tolpan kautta sisään.

Enempää osumia ei Töölön keskiviikkoillassa nähty ja näin Gnistanin matka tämän kauden Suomen Cupissa päättyi harmittavasti neljännelle kierrokselle.

– Oltiin tänään askel jäljessä jotakuinkin kaikessa vaikka toisella jaksolla saimmekin painetta aikaiseksi. Jo EIF-ottelussa vastustaja pääsi useita kertoja murtautumaan meidän boksiin, tänään siitä maksettiin kova hinta, päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi ottelua.

– Tämä peli analysoidaan, mutta on selvää, että meidän pitää nopeasti nostaa päät pystyyn ja siirtää ajatukset JäPS-peliin. Parannettavaa on paljon ja seuraava mahdollisuus siihen tulee onneksi pian.


Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.