Niklas Nousiainen täydentää Gnistanin maalivahtiosaston 

Viime kaudella FC Espoota edustanut Niklas Nousiainen siirtyy Gnistaniin kauden 2022 kattavalla sopimuksella, joka sisältää option myös kaudesta 2023.

Vuonna 2004 syntynyt Niklas Nousiainen pelasi vielä viime kaudella B-nuorten SM-sarjaa FC Espoon riveissä ja lupaava maalivahti pääsi debytoimaan myös miesten tasolla pelaten kaksi ottelua Kolmosta FC Espoon kakkosjoukkueen maalilla. Nousiainen on kuulunut myös ikäluokan Huuhkaja-leiritykseen useamman vuoden ajan.

Gnistanissa Nousiainen harjoittelee päivittäin edustusjoukkueen arjessa ja on jo pelannut A-junioreiden SM-karsinnoissa. Nousiainen opiskelee tällä hetkellä Mäkelänrinteen urheilulukiossa, johon Gnistanin edustusjoukkueen aamupäiväharjoittelu oli oikein sopiva vaihtoehto opintojen ja urheilu-uran yhdistämiseen.

– Gnistan tuntui urani kannalta tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta. Täällä on ammattimainen ja kannustava ilmapiiri, jossa on helppoa kehittyä pelaajana ja myös kasvaa ihmisenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.