Naisten edustusjoukkue uuteen komentoon

UEFA A-lisenssin omaava Mikko Rantala (39) on ottanut haltuunsa Gnistanin naisten päävalmentajan tehtävät.

Mikko Rantala on aloittanut Gnistanin naisten edustusjoukkueen päävalmentajana ja johtanut joukkuetta jo kolmessa viime ottelussa. Lajituntemukseltaan ja taktiselta osaamiseltaan vahvan Rantalan tukena valmennustiimissä toimii jatkossakin valmentaja Satu Dammert sekä fysiikkavalmentaja Matias Sankari. 39-vuotiaalla Rantalalla on kokemusta sekä tyttö- että poikajoukkueiden valmentamisesta. Viime vuosina hän on toiminut NJS:n ja HJK:n tyttöjoukkueiden valmennusportaassa sekä NJS:n naisten edustusjoukkueen päävalmentajana.

Rantala kommentoi tyytyväisenä alkua Oulunkylässä.

– Olen todella innoissani siitä, että pääsin liittymään mukaan perinteikkääseen seuraan. Naisten edustusjoukkueen osalta asiat ovat lähteneet hyvin käyntiin ja treeneissä on ollut hyvä meininki. Ollaan päästy käymään lyhyessä ajassa jo aika hyvin pelillisiä asioita läpi. Meillä on alla kaksi peräkkäistä voittoa ja perjantaina lähdetään hakemaan kolmatta.

Gnistanin naiset kohtaavat huomenna perjantaina LPS:n klo 20:15 alkavassa kamppailussa Mustapekka Areenalla. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon! Baari ja kioski palvelevat ottelun ajan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.