Kehittyvä seura on avain menestykseen

Olemme viime aikoina työskennelleet ahkerasti seuratasolla ja on useita uutisia, joita haluamme nostaa esiin. Ensimmäinen asia, jota haluamme tänään korostaa, on se uudistava työ, jota seurassamme tehdään. Erinomaiset valmentajamme työskentelevät tällä hetkellä joukkueidensa kanssa edistäen uutta pelityyliämme. Työ on pitkäjänteistä ja päämäärämme on saada tulevaisuudessa pelaajiamme sekä maajoukkueisiin että edustusjoukkueisiimme. Tavoitteenamme on, että Gnistanista saapuvat pelaajat nähdään pelaajina, jotka pelaavat nopeatempoista jalkapalloa, dominoivat peliä sekä uskaltavat rohkeasti ottaa vastuuta kaikissa kohtaamissaan tilanteissa.

Seurassamme toimii korkeatasoisia valmentajia, joilla on kokemusta ympäri maailman. Kaikki päävalmentajamme ovat suorittaneet UEFA:n valmentajakoulutuksen hyvin ansioin. Rekrytointimme vaatimattomana tavoitteena on löytää valmentajia, jotka voivat auttaa pelaajiamme saavuttamaan unelmansa. Tällä hetkellä joukostamme löytyy kokemusta jalkapalloakatemioista Portugalista Englantiin ja osa on tehnyt myös uraa ammattilaisina. Toivommekin, että olemme saaneet kasaan parhaan mahdollisen valmentajakokonaisuuden, jotta pelaajillamme olisi mahdollisuus seurata unelmiaan.

Parhaan mahdollisen valmentajakokoonpanon lisäksi olemme työskennelleet myös ahkerasti löytääksemme seurallemme yhteisen valmennuslinjan.  Tulevaisuuden valmennuslinjamme iskulause on ”nopeatempoiset pelaajat, jotka ovat rohkeita ja dominoivia”. Valmennustiimimme Gnistanissa toteuttaa tätä edesottamusta valmennuksella, joka on jaksotettu eri teemaisiin jaksoihin. Seuraavien pelitilanteiden koittaessa toivoisimmekin, että koettaisitte kannustaa nuoria pelaajiamme näiden tavoitteiden mukaisesti – kannustaen heitä rohkeasti uskaltamaan ja ylittämään itsensä.

Uuden valmennuslinjan ja sen tuomien onnistumisten myötä myös vuosittainen seuraleirimme Pajulahdessa oli suuri menestys. Palaute leiristä on ollut lähes poikkeuksetta positiivista, vaikka matkassa oli toki myös joitain haasteita. Sekä pelaajillamme että valmentajillamme oli todella hauskaa ja täytyy myöntää, että näiden yhdessä vietettyjen kolmen päivän jälkeen odotamme nyt jo innolla seuraavaa leiriä.

Lopuksi haluamme vielä käyttää tilaisuuden ja nostaa esiin pelaajia ja joukkueitamme, jotka ovat ansioituneet Suomen Jalkapalloliiton uusissa Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumissa. Tyttöjen puolella on useita, jotka ovat suoriutuneet hienosti ja haluammekin käyttää nyt tilaisuuden onnitellaksemme Annaa, Stellaa sekä tyttöjen T10-joukkuetta hienosta menestyksestä. Poikien puolelta haluamme onnitella P09 ja P10 -joukkueita hienoista suorituksista ja odotamme innolla, mihin tämä kaikki johtaa. Lupaamme pitää teidät ajan tasalla lahjakkaiden pelaajiemme edesottamuksista vuoden edetessä.

Perintömme:

Seuramme historia on juurtunut syvästi osaksi rakasta Oulunkyläämme. Liikumme omalla tavallamme, kuljemme omaa polkuamme, elämme sini-keltaisen kulttuurimme mukaisesti. Gnistanille luonteenomaista on rohkeat pelaajat, jotka pelaavat nopeatempoista hyökkäystä ja uskaltavat hallita.

Motivaatio:

Teemme aina parhaamme, työskentelemme ahkerasti emmekä luovuta. Olemme aina voittajia, vaikka tulokset eivät olekaan mieleemme. Kehitys kuljettaa meitä eteenpäin ja pelaajat saavuttavat unelmiaan.

Yhteisö:

Me toivotamme tervetulleeksi ja tuemme kaikkia, jotka haluavat osallistua ja tukea toimintaamme sekä kentällä että sen laidalla. Kenenkään ei tulisi tuntea oloaan ulkopuoliseksi riippumatta iästä, päämääristä, tiedosta, taidosta, vanhemmista, sukupuolesta, syntyperästä, uskonnosta, vammasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai mistään eroavaisuudesta.

Kunnioitus:

Olemme arvostavia sekä ylä- että alamäissä, kaikkia ja kaikkea kohtaan. Kunnioitamme aina vastustajiamme, valmentajia, tuomareita, yleisöä sekä kaikkia muita myös niissä tilanteissa, joissa he ovat kanssamme eri mieltä. Olemme rehellisiä ja reiluja, puolustamme ja puutumme, kun huomamme jonkun olevan pielessä. Emme missään tilanteessa hyväksy huijaamista, kiusaamista tai hyväksikäyttöä.

Omistautuminen:

Rakkaus ja ilo ovat perusta kaikessa toiminnassamme. Ilo syntyy yhdessäolosta ja kehittymisestä sekä jalkapallossa että sen kautta muissa asioissa. Me kannatamme teknistä jalkapallotaitoa, joka innostaa ja kehittää yksilöä ja joka kehittää intohimoa ja jalkapallon riemua. Riemua, joka ruokkii rakkautta. Rakkautta jalkapalloon, rakkautta seuraamme. Rakkautta, joka yhdistää meidät.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.